Tyylikäs ja linjakas Skandi

Skandi -mallisto on moderni, monipuolinen ja tunnelmallinen

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon.
Linjakas

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin

Skandi muuttovalmis talomallisto sisältää yksitoista valmiiksi mietittyä pohjaratkaisua sekä 34 eri variaatiota.  Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus.

Yhtenäinen skandinaavinen ilme
 • Tyylikkäät lyhyet räystäät
 • Korkeat ikkunat
 • Kapea pystyverhous
 • Rimoitus yksityiskohdat
 • Moderni ja ilmeikäs kuisti, suppeampi ja laajempi
 • Suuret terassialueet
 • Paljon toivottu 5m² varasto
  • Toteutus myös ilman varastoa
Skandi 129 B talomallin kuva. Musta pystyverhous, iltavalaistus, ulkovalot valaisevat talon seiniä. Katettu kuisti ja rimoitus.
Skandi 159 Avara plus talomalli kuvattuna järven suunnasta. Upea iso L-mallinen talo, jossa erillinen saurarakennus ja suuri terassi.

Skandi on Dekotalon hiottu timantti. Mallisto pitää sisällään piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston, joka vastaa asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. 

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin – Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi! 

Mallistoiedologia esiteltynä Skandin pohjakuvan avulla. Merkattu pohjakuvaan pistein, mikä funktio milläkin tilalla on. Esdim. pukuhuone ja erillinen wc-tila kylpyhuoneen yhteydessä

Toimivat pohjaratkaisut

Jokainen Skandi pitää sisällään mallistolle tyypilliset toiminnalliset sekä ylelliset elementit.

 • Arkieteisen ja kodinhoitohuoneen yhdistelmä
 • Saarekekeittiö integroidulla liesituulettimella
 • Päämakuuhuoneeseen sijoitetun vaatehuoneen tai työtilan isolla ikkunalla.
  • Osassa kulku makuuhuoneesta suoraan pesutilaan
 • Tilavan kylpyosaston, johon kuuluu
  • Pukuhuone
  • Erillinen wc-tila
  • Kylpyhuone kahdella suihkulla
  • Sauna, jossa mahdollisuus vastakkain istuttaviin lauteisiin
Skandi 146 A on upea L-mallinen talo, jossa vaalean ruskea pystyverhous ja suojainen terassi.

Ripaus luksusta

Skandi mallisto on täynnä toinen toistaan upeampia koteja. Mallistosta löytyy mm. toivottu uutuusmalli, jossa erillinen saunarakennus terassin kanssa muodostaa talosta näyttävän L-mallisen kokonaisuuden.

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Skandi 159 terassin tunnelmakuva, jossa näkyy upeasti kuinka katettu terassi yhdistää erillisen saunarakennuksen taloon.
Skandi uutuusmalliston visualisointikuva Skandi 129 A talomallista. Vaaleanruskea pystyverhottu puutalo peltikatolla, suuret ikkunat ja pystyrimoitettu terassi.

Skandi 129 A

Skandi 129 A on kolmen makuuhuoneen päätysisäänkäynnillä varustettu tyylikäs ja toimiva koti. Useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu suunnittelussa valmiiksi huomioon. Tässä ekologisessa talomallissa aivan kaikkea ei ole mietitty ainoastaan tehokkaiden neliöiden kautta – Mukaan on tuotu tilaa sinne, missä sitä mielellään tarvitsee.

Eteisestä sisään astuessa avautuu Skandi 129 A -mallissa korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila. Kodin keskiössä on keittiösaareke integroidulla liesituulettimella. Vanhempien päämakuuhuone on sijoitettu erilleen muista makuuhuoneista talon toiseen päätyyn, josta aukeaa näkymä suoraan kodin päätyterassille.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.  

3mh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc  

Kerrosala 129 m², huoneistoala 114 m².

Skandi 129 B talomallin kuva. Musta pystyverhous, iltavalaistus, ulkovalot valaisevat talon seiniä. Katettu kuisti ja rimoitus.

Skandi 129 B

Skandi 129 B malli on kolmen makuuhuoneen tyylikäs ja toimiva koti. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen.

Skandi 129 B:ssä on mm. päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitseva walk-in-closet / työtila, jonka käyttötarkoitus määräytyy asujiensa tarpeiden mukaan. Korkealla ikkunalla varustettu huone soveltuu hyvin työtilaksi tai toimii erinomaisesti tilavana vaatehuoneena.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.

3mh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Kerrosala 129 m², huoneistoala 114 m².

Skandi 129 A pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 129 A pohjakuva
Skandi 129A L-mallisella terassilla ja varastolla, pohjakuva

Skandi 129 B pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Pohjakuva Skandi 129 B talomallista
Skandi 129 B talomallin pohjakuva L-mallisella kuistilla
Skandi 129 malliin saatavilla olevat ratkaisut: 

 • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + kuisti arkieteisen ovelle. 
 • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + kuisti arkieteisen ovelle + varasto
 • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle)
 • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle) + varasto
Skandi 143 valkoinen pystypuuverhoilulla oleva talo. Kstettu kuisti rimoituksella.

Skandi 143 A

Skandi 143 A on neljän makuuhuoneen päätysisäänkäynnillä varustettu tyylikäs ja toimiva koti. Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Tässä mallissa päämakuuhuoneesta on suora kulku pukuhuoneeseen, jollaista olet aina kaivannut. Pukuhuoneesta on pääsy erilliseen wc-tilaan sekä kahden suihkun kylpyhuoneeseen ja saunaan, joka mahdollistaa myös vastakkain istuttavien lauteiden sijoittelun.

Skandi 143 A vastaa asiakkaidemme toiveisiin sisäänvedetyllä kulmaterassilla. Tämän terassin voit jatkojalostaa pidempiaikaiseen käyttöön esim. terassilasituksilla.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.

4mh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Kerrosala 126 m², huoneistoala 143 m².

Skandi 143 B talomallin visualisointikuva. Vaaleanruskea pystylaudoitus, katettu kuisti L-mallisella terassilla, josta ssäänkäynti pääovelle ja kodinhoitohuoneen eli arkieteisen ovelle. Toisessa päädyssä sisäänvedetty kulmaterassi.

Skandi 143 B

Skandi 143 B  on neljän makuuhuoneen tyylikäs ja toimiva koti. Päämakuuhuoneesta on suora näkymä kulmaterassille. Pesutilat keskittyvät samaan päätyyn, kuin kodinhoitohuonekin. Kylpyhuoneeseen johtavan pukuhuoneen vieressä on käytännöllinen erillinen wc-tila. Suihkuja Skandissa on oletuksena aina kaksi, jotta arki rulla sujuvasti suihkutellessakin. Saunassa on mahdollista myös suosittujen vastakkain istuttavien lauteiden sijoittelu.

Skandi 143 B vastaa asiakkaidemme toiveisiin monien ominaisuuksiensa lisäksi myös sisäänvedetyllä kulmaterassilla. Tämän terassin voit jatkojalostaa pidempiaikaiseen käyttöön esim. lasituksilla.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.  

4mh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc  

Kerrosala 143 m², huoneistoala 126 m².

Skandi 143 A pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 143 talomallin pohjakuva. Makuuhuoneita 4 + vaatehuone tai etätyötila.
Skandi 143 A talomallin pohjakuva L-mallisella terassilla

Skandi 143 B pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 143B pohjakuva. Pohjassa neljä makuuhuonetta ja etätyötila tai walk in closet. 4mh + oh + k + rt + kph + s + khh + et + 2 wc
Skandi 143B pohjakuva L-mallisella terassilla. Pohjassa 4mh, rt + oh + k, et, kph + s + wc + khh, lisäksi varasto
Skandi 143 malliin saatavilla olevat ratkaisut: 

 • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + kuisti arkieteisen ovelle. 
 • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + kuisti arkieteisen ovelle + varasto
 • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle)
 • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle) + varasto

Kaikissa vaihtoehdoissa mukana sisäänvedetty kulmaterassi talon toisessa päädyssä. 

Skandi 144 puutalo pystyverhouksella, kuvattuna takapihan suunnasta niin, että sisäänvedetty terassi näkyy.

Skandi 144 A

Skandi 144 A on neljän makuuhuoneen päätysisäänkäynnillä varustettu tyylikäs ja toimiva koti.

Pääovesta sisään astuessa avautuu Skandi 144 A -mallissa korkeiden ikkunoiden valaisema avara olohuoneen, ruokailutilan ja kettiön yhdistävä elotila. Kodin keskiössä on keittiösaareke integroidulla liesituulettimella. Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien arkea. Lapset voivat jättää ulkovaatteensa laatoitettuun arkieteiseen poissa pääovesta sisään tulevien vieraiden katseilta. Voit esimerkiksi lisätä kurasyöpön juuri sille sopivaan tilaan, jossa pestä koiran likaiset tassut iltalenkin jälkeen.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen  mallikohtaisella sivulla.

4mh, oh + k + rt, etätyötila/walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Kerrosala 144 m², huoneistoala 127 m².

Skandi 144 B julkisivu, ruskea puutalo pystyverhouksella ja rimoitetulla kuistill sekä isolla terassilla.

Skandi 144 B

Skandi 144 B on kolmen makuuhuoneen päätysisäänkäynnillä varustettu tyylikäs ja toimiva koti. Useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu suunnittelussa valmiiksi huomioon. Pääovesta sisään tullessa oikealle jää kaksi makuuhuonetta, jonka jälkeen eteen avautuu korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila. Tässä kodissa keittiö on erityisen huomion keskipisteenä.

Toiminnallisen saarekekeittiön lisäksi talosta löytyy arkea helpottava pantry eli  ruokakomero.  Nyt on takuulla tilaa kuiva-aineille ja erilaisille tarpeellisille laitteille. Tämä talomalli on käytännöllistä lisätilaa arvostavalle erinomainen valinta.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.

3 mh, oh + k + rt + pantry, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Kerrosala 144 m², huoneistoala 128 m².

Skandi 144 A pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 144 A pohjakuva. Sisäänvedetty terassi, neljä makuuhuonetta, varasto etuterassin yhteydessä.

Skandi 144 B pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 144B pohjakuva. Mallissa on kolme makuuhuonetta, kuisti varastolla ja terassi sekä erityispiirettän pantry eli ruokakomero.

Skandi 144 A malliin saatavilla olevat ratkaisut: 

 • Pääoven katettu kuisti rimoituksella 
 • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + varasto 

Molemmissa vaihtoehdoissa mukana miltei koko talon mittainen sisäänvedetty takaterassi.

Skandi 144 B malli saatavilla varastolla tai ilman varastoa.

Skandi 159 A pohjakuva selitteineen. Kuvassa on kerrottu malliston erityispiirteitä, kuten pukuhuone, työtilaksi muuntuva vaatehuone jne.
Skandi 146 B on Dekotalon upea iltahämärässä kuvattu L-mallinen talo, jossa on päätysisäänkäynti

Skandi 146 talomalleista etenkin B ja C sopivat erinomaisesti perheelle joka nauttii sauna-illoista, tunnelmoi mielellään poreissa tähtitaivaan alla ja arjessa tarvitsee tilaa etätöille. 

Tyylikäs ja toimiva – tämän päivän tarpeisiin vastaava koti!

Skandi 146 A on upea L-mallinen talo, jossa vaalean ruskea pystyverhous ja suojainen terassi.

Skandi 146 A

Skandi 146 A  on kolmen makuuhuoneen ja työhuoneen tyylikäs ja toimiva L-mallinen koti. Pesutilat tässä talomallissa sijoittuvat pääsisäänkäynnistä talon oikealle sivulle ja korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila avatutuu vasemmalle.

Vanhempien päämakuuhuone on sijoitettu erilleen muista makuuhuoneista niin, että talo muodostaa L-mallisen kokonaisuuden tarjoten terassille suojaisat puitteet. Makuuhuoneen yhteydessä sijaitseva walk-in-closet toimii hyvin myös työtilana korkean ikkunan tuodessa tilaan valoa ja avaruutta. Pukuhuone ja erillinen wc-tila kylpyhuoneen yhteydessä on usein toivottu lisä, jollaisesta arjessa moni haaveilee.

Tämä koti sopii erinomaisesti perheelle, jossa yksi tai kaksi työskentelee kotona. Skandi 146 A on tyylikäs ja toimiva – tämän päivän tarpeisiin vastaava koti!

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.

3 mh, työh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc  

Kerrosala 129 m², huoneistoala 146 m².

Skandi 146 B on Dekotalon upea iltahämärässä kuvattu L-mallinen talo, jossa on päätysisäänkäynti

Skandi 146 B

Skandi 146 B on  päätysisäänkäynnillä varustettu kolmen makuuhuoneen ja työhuoneen tyylikäs ja toimiva L-mallinen koti.

Tässä upeassa L-mallisessa kodissa kylpyosasto on omanaan ison terassin yhteydessä.  Arjen ylellisyyttä on tilava pukuhuone ja siellä sijaitseva erillinen wc-tila. Suihkuja Skandissa on valmiiksi kaksi ja sauna mahdollistaa vastakkain istuttavien lauteiden sijoittelun.  Pääovesta sisään astuttaessa eteen avautuu korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in-closet, joka toimii erinomaisesti myös työtilana korkean ikkunan tuodessa tilaan valoa ja avaruutta.

Tämä koti sopii erinomaisesti perheelle, joka nauttii sauna-illoista, tunnelmoi mielellään poreissa tähtitaivaan alla ja arjessa tarvitsee tilaa etätöille. Skandi 146 B on tyylikäs ja toimiva – tämän päivän tarpeisiin vastaava koti!

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.

3 mh, työh, oh + k + rt, walk-in vh /etätyötila, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

 

Kerrosala 146 m², huoneistoala 129 m².

Skandi 146 A pohjakuva

Skandi 146 A pohjakuva, päämakuuhuone omassa siivessä, L-mallinen talo

Skandi 146 B pohjakuva

Skandi 146 B pohjakuva, L-mallinen talo, jossa sauna erillisessä siivessä
Skandi 146 C talomalli sivuprofiilista illan pimetessä tunnelmavalaistuksessa. Näkymässä etukuisti ja takaterasssi L-mallisessa kodissa. Kuvassa tulistelupaikka.

Skandi 146 C

Skandi 146 C  on sivusisäänkäynnillä varustettu kolmen makuuhuoneen ja työhuoneen tyylikäs ja toimiva L-mallinen koti.

Tässä upeassa L-mallisessa kodissa kylpyosasto on omanaan ison terassin yhteydessä.  Arjen ylellisyyttä on tilava pukuhuone ja siellä sijaitseva erillinen wc-tila. Suihkuja Skandissa on valmiiksi kaksi ja saunaan mahtuu hyvin sijoittamaan vastakkain istuttavat lauteet.  Pääovesta sisään astuttaessa eteen avautuu korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in-closet, joka toimii erinomaisesti myös työtilana korkean ikkunan tuodessa tilaan valoa ja avaruutta.

Tämä koti sopii erinomaisesti perheelle, joka nauttii sauna-illoista, tunnelmoi mielellään poreissa tähtitaivaan alla ja arjessa tarvitsee tilaa etätöille. Skandi 146 C on tyylikäs ja toimiva – tämän päivän tarpeisiin vastaava koti!

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.

3 mh, työh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Kerrosala 129 m², huoneistoala 146 m².

Skandi 146 A malli saatavilla varastolla tai ilman varastoa.  Skandi 146 B ja C malliin saatavilla olevat ratkaisut: 

 • Pääoven ja arkieteisen katettu kuisti rimoituksella 
 • Pääoven ja arkieteisen katettu kuisti rimoituksella + varasto

Molempiin ratkaisuihin kuuluu L-mallisen sivun iso terassi.

Skandi 146 C pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 146 C pohjakuva. pohjapiirustuksessa saunaosasto erillisenä osionaan, L-mallinen talo. Kolme makuuhuonetta ja työtila avaran olohuone keittiö yhdistelmän ja arkieteisen sekä kodinhoitohuoneen lisäksi. Pukuhuone saunatilojen yhteydessä.
Skandi 159 tunnelmakuva katetusta terassiosuudesta, joka sijaitsee päärakennuksen ja saunarakennuksen välillä. Iltavalaistuksessa.
Skandi 159 Avara plus talomalli kuvattuna takapihan suunnasta. Upea L-mallinen talo, jossa korkeat ikkunat, erillinen saunarakennus, jonne kulku katetun terassin kautta. Talo järven rannalla.

Skandi 159 A

Skandi 159 A  on toivottu uutuusmalli, jossa erillinen saunarakennus terassin kanssa muodostaa talosta näyttävän L-mallisen kokonaisuuden.

Saunarakennuksen tupa toimii pukutilan lisäksi rentoutumispaikkana sekä erinomaisena vierashuoneena. Erillinen saunatupa on tunnelmallinen ja sinne johtava katettu terassi on juuri omiaan lämpimien iltojen illanistujaisiin ja aurinkoisten kesäpäivien grillijuhliin. Suihkuja Skandin pesuhuoneessa on valmiiksi kaksi ja tilavassa saunassa kelpaa nauttia löylyistä.

Tähän talomalliin sopii erinomaisesti Avara Plus tyylisuunta, jossa sisäkatto on vino ja sen myötä vakiona korkea huonetila. Avara plus mahdollistaa myös korkeammat ikkunavalinnat.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen talomallikohtaisella sivulla.

3 mh, oh + k + rt, walk-in vh / etätyötila, khh/arkiet, wc + suihku, erillinen saunatupa; pu, kph, s, wc

Kerrosala 159 m², huoneistoala 142 m².

Skandi 159 B talo L-mallisen tapkapihan suojasta kuvattuna. Erillisen saunarakennuksen taloon yhdistää katettu terassi. Upea aurinkoinen kuva unelmakodista.

Skandi 159 B

Skandi 159 B on neljän makuuhuoneen avara ja valoisa koti. Pääsisäänkäynti ja käynti arkieteiseen ovat samalta näyttävästi rimoitetulta kuistilta, josta on pääsy myös ulkovarastoon. Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien arkea. Ulkovaatteet ja kengät voi jättää laatoitettuun arkieteiseen tai voit sijoittaa sinne vaikka lemmikkiarkea palvelevan pesupisteen.

Kodin sydän on avara ja valoisa korkeiden ikkunoiden reunustama keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila. Päämakuuhuone on erillään muista makuuhuoneista omassa rauhassaan. Makuuhuoneen yhteyteen on suunniteltu tila, joka mukautuu loistavasti asujiensa tarpeisiin toimien erinomaisesti esimerkiksi etätyötilana tai vaatehuoneena. Tilassa on korkea ikkuna, joka tuo sinne valoa ja avaruutta. Päärakennuksessa on wc-tilan yhteydessä myös oma erillinen suihku.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen mallikohtaisella sivulla.

4 mh, oh + k + rt, walk-in vh / etätyötila, khh/arkiet, wc + suihku, erillinen saunatupa; pu, kph, s, wc

Kerrosala 159 m², huoneistoala 142 m².

Skandi 159 A pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 159 A pohjakuva, jossa erillinen saunarakennus eli saunatupa. L-mallinen talo.

Skandi 159 B pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 159 B Avara plus pohjakuva. Erillinen saurarakennus eli saunatupa ja L-mallinen talo
Skandi 159 malliin saatavilla olevat ratkaisut varastolla tai ilman varastoa: 

 • Skandi 159 A tai B
 • Skandi 159 A tai B, Avara Plus

Molempiin ratkaisuihin kuuluu erilliseen saunarakennukseen johtava katettu terassi rimoituksella. 

Skandi 159 A pohjakuva selitteineen. Kuvassa on kerrottu malliston erityispiirteitä, kuten pukuhuone, työtilaksi muuntuva vaatehuone jne.
Skandi visualisointikuva edestä. Valkoinen pystyverhous, rimaseinät kuistilla.

Skandi 178

Skandi 178  on odotettu 2-kerroksinen uutuusmalli, jossa kodin oleskelutilat ja  spa-osasto on sijoitettu  yläkertaan. Korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotilan keskiössä on käytännöllinen keittiösaareke. Päämakuuhuoneen sijoittuu myös yläkertaan, erilleen muista makuuhuoneista. Astuessasi sisään Skandi 178 taloon, on vastassa avara ja upea aulatila. Eteisaulan lisäksi arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien toimivaa arkea. Alakerrassa on monia mahdollisuuksia. Makuuhuoneita on suunniteltu neljä ja niiden lisäksi oma erillinen työhuone, joka on sijoitettu kodinhoitohuoneen ovien taakse omaan rauhaan.

Ylellisyyttä tähän kotiin tuo toisen kerroksen spa osasto, jossa on erillinen pukuhuone jollaista olet aina kaivannut. Pukuhuoneesta on kulku erilliseen wc-tilaan sekä kahden suihkun kylpyhuoneeseen.

Tutustu talomalliin tarkemmin sen talomallikohtaisella sivulla.

4 mh + työh., vh, oh + k + rt, khh/arkiet, wc 2,  pu, kph, s 

Kerrosala 178 m², huoneistoala 150 m².

Lilla Hygge 178 talo takapihan suunnasta

Skandi 178 asiakasmalli

Asuntomessutalo Lilla Hygge on unelmat täyttävä asiakasmuunnos Skandi 178 talomallista. Kolmen makuuhuoneen ja kahden työhuoneen avara ja valoisa koti. Pääsisäänkäynnistä aukeaa upea näkymä kirjailijan työtilaan, jonne avautuvat näyttävät lasipariovet. Näkymä jatkuu takapihalle saakka.

Perheen yhteinen arki on sijoitettu toiseen kerrokseen, jossa on myös ylellinen spa-osasto. Arjen luksusta tuo olohuoneen ja saunaosaston päätyyn sijoitettu kattoterassi, jonka poreammeeseen on pääsy suoraan pukuhuoneesta. Olohuoneesta kattoterassille avautuu lasiliukuovi. 

Talon päätyyn rakennettu autokatos mahdollistaa kulun kuivin jaloin sisään suoraan arkieteisen ovesta. Tämä koti on samalla toiminnallinen sekä ylellinen. 

Tutustu talomalliin tarkemmin sen messutalon omilla sivuilla.

3 mh, kirjasto ja työh., eteisaula, oh + k + rt,  khh/arkiet, pu, kph, s, wc 2, autokatos, varasto + kattoterassi

Kerrosala 184m², huoneistoala 159 m².

Skandi 178 pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Skandi 178 pohjakuva 2 krs
Skandi 178 pohjakuva 1 kerros

Lilla Hygge pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Lila Hygge pohjakuva 2krs
Lilla Hygge 1 krs
Mallistot esitekansi
smart esite