Skandi 178

Skandi on tyylikäs ja linjakas uutuus halutuilla ominaisuuksilla

Deko uutuusmalli
True

4mh + th, vh, oh + k + rt, khh/arkiet, pu, kph, s, wc 2, aula, var/tek.

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon. Kuvassa asuntomessutalo Lilla Hygge, joka on asiakasmalli ja poikkeaa hieman Skandi 178 talomallista. Mallia vastaava havainnekuva löytyy kuvakarusellista alta.

Huoneistoala: 150m²

Kerrosala: 178m²

Makuuhuoneita: 5 kpl

Kerrokset: 2 krs

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin –

Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi

Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Skandi 178 on asuntomessutalo Lilla Hyggen lähtökohta, jota voi halutessaan maustaa asuntomessutalon kaltaisesti omien toiveiden mukaan. Talomalli on viiden monikäyttöisen huoneen tyylikäs ja toimiva koti. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston osaksi teknistä tilaa vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. 

Tässä 2-kerroksisessa kodissa perheen yhteiset tilat on sijoitettu yläkertaan. Korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotilan keskiössä on käytännöllinen keittiösaareke integroidulla liesituulettimella. Päämakuuhuoneen sijoittuu myös yläkertaan, erilleen muista makuuhuoneista. Astuessasi sisään Skandi 178 taloon, on vastassa avara ja upea aulatila. Eteisaulan lisäksi arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien toimivaa arkea. Alakerrassa on monia mahdollisuuksia. Makuuhuoneita on suunniteltu neljä ja niiden lisäksi oma erillinen työhuone, joka on sijoitettu kodinhoitohuoneen ovien taakse omaan rauhaan.  Ylellisyyttä tähän kotiin tuo toisen kerroksen spa osasto, jossa on erillinen pukuhuone jollaista olet aina kaivannut. Pukuhuoneesta on kulku erilliseen wc-tilaan sekä kahden suihkun kylpyhuoneeseen. Saunassa on mahdollisuus myös vastakkain istuttaville lauteille.

Skandi 178 malliin saatavilla 

  • Autokatos / kattoterassi + lisäovet kattoterassille 
  • Autokatoksen päätyyn sijoitettava varasto
  • Mahdollisuus muuttaa eteisaulasta kuljettavaan makuuhuoneeseen pariovet.
  • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle)
  • Sekä muut asiakkaan toivomat muutokset

 

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös talomyyjän kalenterista!

Sivuilla esitettynä havainnekuva. Valmis talo voi poiketa esitetystä kuvasta. Havainnekuvissa myös asuntomessutalo Lilla Hygge, joka on asiakasmalli talosta. Mm. lasipariovet takapihan suuntaan sekä risrtikkoikkunat poikkeavat 178 talomallista. 

Skandi 178

Talomallin Skandi 178 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää