Taloudellinen ja toimiva

Meillä Dekotalolla arkikin on juhlaa!

Arki on saavutettavissa edullisesti –
 jopa 184 990 eurolla!

Vastasimme kysyntään ja suunnittelimme kustannuksiltaan edullisen Arki -malliston laadusta tinkimättä. Tämä kuuden talomallin mallisto ei sisällä hukkaneliötä ja kompaktilla asumisella on tehostettu kodin energiatehokkuutta. Lähtökohtaisesti Arki -malleissa ei ole mitään ylimääräistä. Silti kokonaisuus on toimiva eikä muutoksille ole tarvetta.

Helposti saavutettava

Talomallisto

Suunnittelimme helposti saavutettavan, taloudellisen sekä yksinkertaisen tyylikkään talomalliston. Arki pitää sisällään kuusi tehokasta pohjaratkaisua ja ajan hengen mukaisen ulkoasun. 

Toimiva arki koostuu kustannustehokkaista ratkaisuista tinkimättä kuitenkaan tarkkaan suunnitellusta tilasta ja laadukkaista materiaaleista.

Arki on sinulle, joka arvostat omakotitalo asumista, mutta valitset kompaktin ja käytännöllisen. Kaipaat oman kodin rauhaa ja haaveilet uudesta – Kuitenkin napakalla budjetilla toteutettavasta. Tämä malli ei pröystäile, mutta on ehdoton valinta silloin, kun haluat tinkiä kustannuksista, mutta et laadusta.

Kustannuksiltaan maltillisesta hinnasta huolimatta Arki mallisto pitää sisällään Dekotalon laajan toimistussisällön, josta asiakas valitsee mm. itselleen sopivat lattiat, laatat ja kiintokalusteet. Ulkoasuun merkittävästi vaikuttavat tekijät, kuten kattomallin ja laudoituksen valitseminen viimeistelevät kustakin talosta kyseiselle tontille sopivan ja toimivan kokonaisuuden. Näin jokaisesta kodista tulee yksilöllinen ja omistajiensa näköinen.

Arki mallin visualisointikuva

Arki on sinulle, joka arvostat omakotitalo asumista, mutta valitset kompaktin ja käytännöllisen. Kaipaat oman kodin rauhaa ja haaveilet uudesta – Kuitenkin napakalla budjetilla toteutettavasta.

Me olemme Dekotalolla miettineet, millä tavalla voimme tarjota malliston, jonka hintataso ei nouse esteeksi nykyisessä maailmantilanteessa vellovien kustannuspaineiden keskellä. Kävimme läpi jokaisen neliön harkiten ja tarkasti. Poistimme herkuttelut ja keskityimme oleelliseen.

Ratkaisumme on Arki!

Smart malliston pohjaratkaisut

Keskityimme oleelliseen

Arki -mallisto on rakennettu mahdollisimman kustannustehokkaasti. Ylimääräiset mausteet on karsittu pois ja suunnittelussa on keskitytty oleelliseen. Vakiopaketti ei sisällä mm. eteisen kiintokalusteita, jolloin asiakkaalle jää rakentamisen aikana enemmän väljyyttä ja mahdollisuuksia valita itse omat kalusteratkaisut. Talomalleja saa luonnollisestikin täydentää Dekotalon laajalla toimitussisällöllä.

Mallisto mahdollistaa sen, että omaa rakentamisen budjetointia voi porrastaa valitsemalla kodiksi kustannustehokkaan Arki muuttovalmis talomallin, jota omien resurssien sekä tarpeiden mukaan täydentää myöhemmin esimerkiksi terassilla tms. Halutessaan kaiken saa tietysti mukaan talokauppaan heti ensi hetkestä lähtien.

Arki 1 krs . mallit 111 ja 123

Tehokas pohjaratkaisu
• Arki 111 A , 111 B ja 111 C  Huoneistoala 98 m², kerrosala 111 m²
• Arki 123 A, 123 B ja 123 C. Huoneistoala 108 m², kerrosala 123 m²
• Tarkkaan mietityt tehokkaat pohjat.

Taloudellinen koti
• Neliöt on huolella suunniteltu tehokäyttöön.
• Ei hukkatilan lämmityskustannuksia.
• Edullinen valinta valmispakettina.

Laadukas
• Dekotalon tiukat laatuvaatimukset täyttävä (energia- ja tiiveysmittaukset) sekä tehokkaat rakenneratkaisut ja laadukkaat tekniikkavalinnat.
• Laaja valikoima sisustustuotteita sisältyy hintaan.

Taloushallinnon kuva yhteystietosivulle, jossa kaksi henkilöä on palaverissa iloisissa tunnelmissa
Smart 115A Avara

 

ARKI 111 A MODERNI

 

ARKI 111 A Modernin ulkoasu on pelkistetty ja moderni, neliöt erittäin tarkkaan harkitut ja kompaktit. Tämä koti mahtuu pienellekin tontille ja on silti arjessa tehokas ja toimiva.

Arki-mallissa 111 A olotila eli keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä sijoittuu talon kulmaan. Olotilasta on mahdollista saada ovet taka- ja sivupihalle. Terasseja eri tavoin sijoittamalla voidaan lisätä asumisen mukavuutta ja saada lisää neliöitä käyttöön.

Kerrosala 111m², huoneistoala 98m².

Smart 115A Moderni

 

ARKI 111 B MODERNI

 

ARKI 111 B tuo elotilan suoraan kodin keskelle. Keittiö, ruokailutila ja olohuone kulkevat läpi talon ja keittiö sijoittuu takapäätyyn. Päämakuuhuone sijoittuu eri puolelle taloa, kuin muut makuuhuoneet.

Vakiomalli on ehdottomasti kustannustehokkain tapa rakentaa ja tässä mallissa on kaikki elementit mietitty huolella valmiiksi. Jäljellä on tarpeelliset!

Kerrosala 111m², huoneistoala 98m².

Arki 111 A Pohjakuva

Klikkaa isommaksi

pohjakuva Arki 111A

Arki 111 B Pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Arki 111B pohjakuva
Smart 115A Avara

 

ARKI 111 C MODERNI

 

ARKI 111 C olotila eli keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä kulkee läpi talon. Keittiöseinä on sijoitettu päinvastaiselle seinälle 111B talomalliin nähden.

Arki antaa loistavan lähtökohdan hankkia muuttovalmiin talopaketin, jota on mahdollista täydentää myöhemmin tarpeen mukaan – Kuten rakentamalla tai rakennuttamalla terassit jälkikäteen..

Kerrosala 111m², huoneistoala 98m².

Smart 115A Moderni

 

ARKI 123 A MODERNI

 

ARKI 123 A olotila eli keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä sijoittuu talon kulmaan. Olotilasta on mahdollista saada ovet taka- ja sivupihalle. Terasseja eri tavoin sijoittamalla voidaan lisätä asumisen mukavuutta ja saada lisää neliöitä käyttöön.

Tässä neliöiltään suuremmassa mallissa avarat ikkunat aukeavat pääsisäänkäynnin viereen  todella kauniisti.

Kerrosala 123m², huoneistoala 108m².

Arki 111 C Pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Pohjakuva Arki 111C talomalliin

Arki 123 A Pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Pohjakuva 123A
Smart 115A Avara

 

ARKI 123 B MODERNI

 

ARKI 123 B olotila eli keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä kulkee läpi talon. Olotilasta on mahdollista saada ovi myös takapihan suuntaan. Tämä neljän makuuhuoneen tehoratkaisu ei sisällä yhtään hukkaneliötä. Kompakti asuminen lisää myös talon energiatehokkuutta.

Kodinhoitohuoneeseen on mahdollista lisätä ulko-ovi, jolloin saadaan arkieteinen tuomaan helpotusta päivittäiseen elämiseen.

Kerrosala 123m², huoneistoala 108m².

Arki mallin visualisointikuva

 

ARKI 123 C MODERNI

 

ARKI 123 C olotila eli keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä kulkee läpi talon. Olotilasta on mahdollista saada ovi myös takapihan suuntaan.

Lähtökohtaisesti mallissa ei ole mitään ylimääräistä. Kokonaisuus on toimiva eikä muutoksille ole tarvetta. Kodinhoitohuoneen saa halutessaan vaikka arkieteiseksi lisäämällä siihen ulko-oven. Eri optiot on esitetty pohjakuvassa katkoviivoin.

Kerrosala 123m², huoneistoala 108m².

Arki 123 B Pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Arki 123B talomallin pohjakuva

Arki 123 C Pohjakuva

Klikkaa isommaksi

Pohjakuva Arki 123C talomallista
smart esite