Aluerakentaminen

Dekotalo on aluerakentamisen erikoisosaaja

Toteutamme vaativat aluerakentamisen hankkeet

Dekotalo on vaativien hankkeiden toteuttaja. Olemme toteuttaneet useita aluerakentamishankkeita, joista osa on rakennettu kokonaan valmiiksi, aina maatöistä pihojen viimeistelyyn. Osassa kohteista on ulkopuolinen rakennuttaja, jonka tontille olemme rakentaneet muuttovalmiit Dekotalot. Asiakkaalle aluerakentaminen on vaivaton valinta, sillä alue rakennetaan kerralla valmiiksi, jolloin alueen kokonaissuunnittelu (esim. liittymät) voidaan toteuttaa samalla kerralla ja alueesta saadaan yhtenäinen.

TULOSSA 2023 AIKANA

Havainnekuva paritalojen rykelmästä Tampereen Hovalstiin

Esittelyssä haluttu Holvasti

Alueena Holvasti on rauhallinen ja lapsiperheiden suosiossa oleva pientalovaltainen asuinalue noin 11 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Koulut sekä päiväkodit sijaitsevat sopivan matkan päässä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset niin omaa autoa, linja-autoa kuin polkupyörää käyttäen. Lähikaupat ovat alueen tuntumassa ja hypermarket helposti saavutettavissa.

Dekotalo on suunnittelemassa halutulle Holvastin alueelle 9 asuntoa, joista neljä on paritaloja ja yksi erillistalo. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuoden 2023 aikana. 
Laita meille yhteystietosi. Näin varmistat, että saat tarkemmat tiedot kohteista ennen virallisen markkinoinnin alkamista.

KYSY LISÄÄ 

Mika Issakainen
p. 044 057 5357
mika.issakainen@dekotalo.fi

Tai jätä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella.

 

havainnekartta Holvastin alueesta ja Dekotalon rakentamien kohteiden sijainnista
Tampereen Holvastin aluerakentamisalueen paritalojen havainnekuva
Tampereen Holvastin aluerakentamisalueen paritalojen havainnekuva

Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia aluerakentamishankkeiden toteuttamiseksi

Ostamme tontteja

Tarjoa meille tonttia alueelta
Uusimaa, Tampere ja Varsinais-Suomi

Ostamme tontteja, joissa rakennusoikeutta yli 400 k-m2. Purkukuntoiset rakennukset eivät ole este.

Ota yhteyttä 

Mika Issakainen
p. 0440 575357
mika.issakainen@dekotalo.fi

Tai jätä yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella.

 

  Referenssejä

  Espoon Kalliopuisto

  Espoon Kalliopuisto koostuu kuudesta kaksikerroksisesta paritalosta, yhteensä 12 asuntoa. Pohjaratkaisuja oli neljä erilaista, huoneistoalaltaan 120 m² ja 142 m² kodeissa on keittiön lisäksi 4-6 huonetta. Kahdessa asunnossa on myös kellaritila kooltaan 57 m² ja 68 m². Asuntojen oleskelutilat ja keittiö on sijoitettu toiseen kerrokseen, josta aukeaa näkymät rauhalliseen metsämaisemaan parvekkeen kautta. Isot ikkunat ja korkea huonekorkeus tuovat kotiin valoa ja avaruutta. Jokaisella asunnolla on lisäksi autokatos. Kohde valmistui vuoden 2019 lopussa ja kaikki asunnot on myyty.

  Brinkinmäki, Espoo

  Espoon Saunalahteen valmistui 7 muuttovalmista paritaloa vuosien 2016-2018 aikana.

  Kiiltomadontie, Vantaa

  2017 rakensimme Vantaalle 6 pientaloa.

  Lahden CityGarden

  Lahden Kerinkallioon rakensimme 23 pientalokokonaisuuden, joka valmistui 2015. Kohde oli Lahden kaupungin tonttikilpailuhanke. Kerinkallio sijaitsee 1,5 km Lahden keskustasta.