Videot

Tutustu toimintaamme

Hyvin suunniteltu – Valmiiksi tehty

Mitä tulisi ottaa huomioon talohankkeeseen lähdettäessä

Me Dekotalolla tarjoamme alusta saakka  hyödyllistä tietoa rakentamiseen liittyen. Talopakettia harkitsevan kannattaa olla matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin jo hankkeen varhaisessa vaiheessa.

Aarnematti ”Aappa” Keinänen kertoo kolme asiaa, jotka on hyvä käydä läpi ammattilaisen kanssa. 

Hahmottelemme haaveesi hankkeeksi, teemme kustannuslaskelman ja käymme tontillasi jos sellainen on jo valmiina. Kaiken tämän sekä talomyyjiemme tietotaidon saat käyttöösi täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia.

Talotoimituksen vaiheet

Dekotalon muuttovalmiin talopaketin takana on joukko alansa ammattilaisia. Tutustu Jari Nurkkalan johdolla talotoimituksen eri vaiheisiin, suunnittelun prosessiin, talofirman työnkuviin sekä eri roolien merkitykseen asiakkaan kannalta.

Dekotalo työpaikkana

Reetta Soini avaa hieman, millaista on olla töissä Dekotalolla.
Omassa työssä parasta on se, että saa kulkea asiakkaan projektin mukana ja nähdä suunnitelmien heräävän henkiin. Työn merkityksellisyyden tunne koostuu monista pienistä asioista – vähäisimpänä ei suinkaan ole se, että yrityksen asioihin voi aidosti vaikuttaa ja uudet ideat sekä parannusehdotukset otetaan hyvin vastaan.

Tietoa ensirakentajille

Me Dekotalolla haluamme auttaa ensirakentajia ymmärtämään paremmin rakentamisen alkuvaiheen askelia, kun talonrakentamista ollaan suunnittelemassa ja harkinnassa on muuttovalmis tai sisusta itse talopaketti.

Tässä ensirakentajille suunnatussa rakentamisen webinaarissa olemme pyytäneet muutamia alansa asiantuntijoita avaamaan sitä, mitä jo rakentamisen alkumetreillä tulee ottaa huomioon. Omaa päätöksentekoa ja rakentamisen prosessiin lähtemistä helpottaa, kun tietää mistä lähteä liikkeelle ja millaista apua eri kumppaneilta voi odottaa. Webinaarissa kerrotaan myös rakennuttajan vastuista, joita on siitä huolimatta, vaikka ostettaisiin ns. avaimet käteen muuttovalmis talopaketti.

Webinaarin tallenne on 16.2.2022 RAKENTAJA WEBINAARI -illasta.

Talohankkeen eteneminen

Dekotalolla asiakaspalveluinsinööri on asiakkaan ensisijainen yhteyshenkilö koko suunnitteluprosessin ajan. Tutustu Maiju Heinikosken kertomana siihen, missä vaiheessa viestikapula siirtyy talomyyjältä asiakaspalveluinsinöörille ja mitä tarkoittaa esimerkiksi talohankkeen aloituspalaveri.

Työpäällikön rooli rakentamisessa

Dekotalon työpäälliköiden orkesteria johtava Pasi Kurkela avaa työpäällikön roolia talopakettina hankittavan puutalon rakennushankkeessa.

Hyvin suunniteltu – Valmiiksi tehty

Me suunnittelimme uuden tarkkaan mietityn Smart malliston palvelemaan kotitalouksien nykypäivän tarpeita. Smartissa hukkaneliöitä ei tunneta ja asuintila on otettu huolellisella suunnittelulla tehokäyttöön.

Dekotalolla jokainen alansa asiantuntija kokee olevansa tärkeä osa kokonaisuutta.

Kuuntele markkinoinnista vastaavan Mervi Ketolaisen ajatuksia siitä, miten meistä jokaisen rooli tähtää asiakkaan onnistuneen rakennushankkeen mahdollistamiseen. Asiakkaan ammattitaidolla hoidetun raksamatkan varmistamisen lisäksi hyvinvoiva työyhteisö luo edellytykset yhteisille onnistumisille ja timanttisille suorituksille. Dekotalon talopaketit tehdään tiimityöllä ja suurella sydämellä!

Unelmista totta