Ota yhteyttä

Talomyyjät

Ota yhteyttä edustajaan

Palvelevat talomyyjämme ovat valmiita auttamaan Sinua heti hankkeesi alusta alkaen. Saat heiltä apua ja neuvoja mm. sopivan talomallin löytämisessä, pohjaratkaisun muutoksissa ja sisustusmateriaalien valinnoissa. Muuttovalmiin Dekotalon voi suunnitella myös täysin etänä. Ota yhteyttä ja aloita kodin suunnittelu yhdessä alueesi edustajan kanssa!

Voit varata ajan soittamalla, sähköpostilla, Whatsappilla!

Valitse alue

Myyntialue

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko osaksi huipputiimiämme?

Haluatko osaksi huipputiimiämme?

Inspiroidutko asiakkaista, onko ihmisten kohtaaminen intohimosi?
Hoidatko työsi tarkasti, toimitko systemaattisesti ja toteutatko asiat taidolla sekä tunteella? Haluaisitko olla osana yrityksen kasvutarinaa sekä mukana ihmisten suurimpien hankintojen sekä unelmien toteuttamisessa?Lisäksi sinusta löytyy juuri oikeanlaista asennetta ja tekemisen meininkiä?

Dekotalon myyntitiimi on nuorekas, idearikas, palvelualtis ja ammattitaitoinen. Osana tätä tiimiä tulee sinun olla joukkuepelaaja, joka kuitenkin kykenee yksilösuorituksiin ja itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla tulee olla hallussa perus tietojenkäsittelytaidot, omaksut uudet ohjelmistot ketterästi ja olet valmis oppimaan uutta. Olet omalta osaltasi mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä ja takaamassa asiakaspalvelun laadukkuuden. Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää!

Talomyyjän tehtävissä kokemus rakennusalalta on ehdottomasti plussaa, mutta ei välttämätöntä. Jos kuitenkin historiastasi löytyy osaamista rakentamisen, sisustus-, keittiösuunnittelun tai muun alaan liittyvän työn parista, on perustukset osaavalle talomyynnille jo valettu.

Aiempaa kokemusta tärkeämpää meille Dekotalolla on kuitenkin asenne elämään ja työntekoon! Me etsimme tehtävään sopivaa potentiaalista persoonaa, josta teemme talomyynnin osaavan ammattilaisen.  Oletko se sinä?

Lähetä avoin hakemus
rekry@dekotalo.fi
Aihekenttään ”talomyyjä”

LASKUTUSOSOITE

Deko-Talo Oy
Y-tunnus: 2654536-7

Verkkolaskuosoite: 003726545367
Välittäjä: MaventaVälittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-formaatissa olevat laskut lähetetään sähköpostilla seuraavilla liitteestä löytyvillä tiedoilla: Tästä ohjeisiin 

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:
Deko-Talo Oy
26545367
PL 100
80020 Kollektor Scan

Our e-invoicing data is here / Vår e-fakturaadressinformation är här

EU-direktiivin mukaan ilmoitamme seuraavasti:
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian  kuluttajariitalautakunnan  ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien  kuluttajaneuvontaan.