Talomyyjä

Christopher Aapro

Uusimaa

Talomyyjä

Christopher Aapro

Olen tuore talomyyjänä, mutta myyntityön aloitin jo vuonna 2009. Olen nähnyt tuhansia koteja eri vuosikymmeniltä sekä sisältä että ulkoa. Entisenä remonttimyyjänä olen tottunut suunnittelemaan hankalia remontteja jotka vaativat minulta aikaa ja tarkkuutta.  Syntymämaani on Saksa ja palvelen kahden kotikielen lisäksi myös englanniksi. Asun Pohjois-Helsingissä 50-luvun talossa vaimoni, kolmen lapsen ja koiramme kanssa.

Aloitin työt talomyyjänä, koska pitkään samaa työtä tehneenä kaipasin vaihtelua. Halusin kuitenkin pysyä rakentamisen parissa, koska seuraan innolla tulevia rakentamisen trendejä sekä eritoten ekologisuutta ja energiataloudellisuutta. Koen, että karttuneilla tiedoilla ja taidoilla minulla on paljon annettavaa talon ostoa suunnitteleville asiakkaille.

Panostan laatuun, joten haluan käyttää osaamiseni juuri teidän kodin suunnitteluun aikaan ja paikkaan katsomatta. Olen vanhasta tottumuksesta käytettävissä aamuista iltaan sekä viikonloppuisin. Voidaan siis tavata siellä missä teille parhaiten sopii. Ota rohkeasti yhteyttä niin aloitetaan suunnittelu.

Asiakkaideni

Antamaa palautetta

Christopherin rauhallinen olemus ja varma ote saivat minut vakuuttumaan siitä, että haluan kuulla lisää Dekotalon talopaketeista.
Christopher Aapro

Uusimaa

True

True

saksan lippu

True

Petikontie 4, 01720 Vantaa