Talomyynti

Mika Issakainen

Pirkanmaa, Myyntijohtaja

Myyntipäällikkö

Mika Issakainen

Olen Dekotalon myyntitiimin nokkamies ja suunnannäyttäjä. Kotoisin olen Itä-Suomesta ja nuoruuden koulutukseltani puuseppä. Aikoinaan nuoren puusepän tarina jatkui opintojen jälkeen myynnin pariin. Myyntityö veti magneetin lailla minua puoleensa. Sitä uraa on kohta 30 vuotta takana ja valoisa tulevaisuus edessä, sillä täällä Dekotalolla meillä on huikea tiimi jota saan valmentaa. Itä-Suomalaisuus taas istuu minussa syvällä ja vaikka olenkin asuttanut Suomea sen jokaisessa ilmansuunnassa, ei äidinmaidosta kumpuavaa itäsuomalaista rupattelukulttuuria saa minusta irti millään. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja saatankin piipahtaa talomyyjiemme asiakastapaamisissa tervehtimässä ja vaihtamassa ajatuksia.

Huolehdin myös siitä, että Pirkanmaan asiakkaat saavat ammattiapuani talopakettien hankinnassa. Minulle voi soittaa, laittaa sähköpostia tai varata ajan tapaamiselle vaikka suoraan kalenterista. Tulen mielelläni kuulemaan talohaaveistanne ja tapaamaan teitä sovittuna aikana kotiinne. Helppoa ja vaivatonta, kun koko perhe voi olla mukana tulevaisuuden suunnittelussa. Voimme tavata myös Tampereen Värisilmässä, etenkin muuttovalmiin talopaketin sisustusvalintoja tehdessä. Mietitään yhdessä, millainen talo juuri teidän tarpeisiinne sopii. Voin luvata, että näissä käsissä projektinne on enemmän kuin hyvässä hoidossa. 

Luonteeltani olen avoin, vilpitön, energinen ja ennen kaikkea positiivinen. Tiedonjanoinen luonteeni haluaa kuulla ja aistia, mitä kentällä tapahtuu. Olenkin mielelläni omien asiakkuuksien lisäksi myyntitiimin tukena ja sitä kautta kehittämässä Dekotalon asiakaskokemusta juuri teitä asiakkaita varten. Työn vastapainoksi pidän huolta itsestäni pääsääntöisesti jääkiekkoharrastuksen kautta, joka opettaa monia työelämässäkin tarvittavia pelinlukutaitoja sekä nojaa tiimityön tärkeyteen.

Mottoni onkin, että pelaa niin kuin opetat!

Varaa aika

Tapaamiseen

Asiakkaideni

Antamaa palautetta

Mika on ihan huikea! Uskomaton kyky kuunnella ja löytää toimivia ratkaisuja. Innovatiivinen ote ja kokemus ovat loisto kombo. Mika on myös asiakkaan asialla ja osaa oikean paikan tullen toimia "jarrumiehenä", kuten hän itse asian ilmaisee. Pysyttiin mekin suunnitellussa budjetissa.
Ammattitaito, kokemus, asiakaslähtöisyys ja elämänasenne. Kyllä kelpasi lähteä rakentamaan omaa unelmaa, kun oli Mikan arvot ja asenne mukana tekemisessä.
Kiitos Mika kaikista rakennusajan vinkeistä ja tuesta, mitä saimme sinulta matkan varrella!
Mikan ja Dekotalon tiimin avulla saatiin toimiva lapsiperheen pohjapiirros, mutta ylellinen ja kotoisa ulkomuoto – ja kaikki vielä meille sopivalla budjetilla!
Mika Issakainen

Pirkanmaa, Myyntijohtaja

True

True

Varaa aika

Tapaamiseen