Projektimyynti

Mika Issakainen

Myyntijohtaja

Myyntipäällikkö

Mika Issakainen

Olen Dekotalon myyntitiimin nokkamies ja suunnannäyttäjä. Kotoisin olen Itä-Suomesta ja nuoruuden koulutukseltani puuseppä. Molemmat faktat kiteyttävät taakseen useita tarinoita. Itä-Suomalaisuus istuu minussa syvällä ja vaikka olenkin asuttanut Suomea sen jokaisessa ilmansuunnassa, ei äidinmaidosta kumpuavaa itäsuomalaista rupattelukulttuuria saa minusta irti millään. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja saatankin piipahtaa talomyyjiemme asiakastapaamisissa tervehtimässä ja vaihtamassa ajatuksia.

Olen luonteeltani avoin, vilpitön, energinen ja ennen kaikkea positiivinen. Tiedonjanoinen luonteeni haluaa myös kuulla ja aistia, mitä kentällä tapahtuu. Olenkin mielelläni myyntitiimin tukena ja sitä kautta kehittämässä Dekotalon asiakaskokemusta juuri teitä asiakkaita varten.

Aikoinaan nuoren puusepän tarina jatkui opintojen jälkeen myynnin pariin. Myyntityö veti magneetin lailla minua puoleensa. Sitä uraa on kohta 30 vuotta takana ja valoisa tulevaisuus edessä, sillä täällä Dekotalolla meillä on huikea tiimi jota saan valmentaa. Työn vastapainoksi pidän huolta itsestäni pääsääntöisesti jääkiekkoharrastuksen kautta, joka opettaa monia työelämässäkin tarvittavia pelinlukutaitoja sekä nojaa tiimityön tärkeyteen.

Mottoni onkin, että pelaa niin kuin opetat!

Mika Issakainen

Myyntijohtaja

True

True