Talomyyjä

Aarnematti Keinänen

Uusimaa

Talomyyjä

Aarnematti Keinänen

Etsitkö luotettavaa ja sitoutunutta talomyyjä, joka auttaa ottamaan ensi askeleet elämäsi merkittävämmän hankkeen kanssa? Minun avullani löydät maata jalkojen alle ja selkeän suunnan rakentamisen polulle. Tavoitteenani on auttaa jokaista ensirakentajaa ymmärtämään kokonaisvaltaisesti, mitä rakennusprojekti tarkoittaa.  Haluan, että sinulla on turvallinen matka ja askelmerkit selvillä.

Asun itse Dekotalossa, joten tiedän, millaista tietä olen sinulle viitoittamassa. Olen erittäin sitoutunut projektiin ja asiakkaaseen ja voinkin ilolla todeta, että asiakastyytyväisyys on osaltani erinomaisella tasolla. Työssäni olen aktiivinen ja aikaansaava, luonteeltani positiivinen, lämmin ja ystävällinen.

Tapaamiset järjestyvät Vantaan toimistolla tai helposti myös etätapaamisena. Lisäksi voit kutsua minut vaikka tontillesi tai tavataan teillä kotona. Ihan mikä teille on helpoin ratkaisu. Palvelen asiakkaitani myös englanniksi.

Ota yhteyttä ja katsotaan, millainen tie meillä olisi yhdessä matkattavana!

Asiakkaideni

Antamaa palautetta

Aapalta saa takuulla asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Missään vaiheessa ei tullut olo, että olisi jäänyt yksin kysymysten kanssa.
Aarnematti Keinänen

Uusimaa

True

True

Petikontie 4, 01720 Vantaa