Talomyyjä

Sanna Johansson

Pirkanmaa (äitiysvapaalla)

Talomyyjä

Sanna Johansson

Olen tällä hetkellä äitiysvapaalla. Tulevaisuudessa voin kuitenkin olla osana juuri teidän taloprojektianne, joten haluan pysyä myös äitiysvapaani aikana täällä Dekotalon yhteystiedoissa.

Poissaoloni aikana Pirkanmaan alueella asiakkaita palvelee Dekotalon huikea konkari, Jesse Leed. Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä Jesseen ja kysy lisää!


Minussa kohtaavat ja kolahtavat nämä kolme luonteenpiirrettä sekä arvoa: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja intohimo. Suunnittelen talopaketin aina tiimityönä yhdessä asiakkaan kanssa. Jokaisessa projektissa otan asiakkaan tarpeet, toiveet, unelmat ja budjetin täysin yksilöllisesti huomioon. Työssäni yksikään päivä tai projekti ei ole samanlainen. 

Teen työtäni suurella sydämellä, kelloon katsomatta korkealla intohimolla varustettuna. Tavoitteena minulla on aina ylittää asiakkaan odotukset. 

Mikäli etsit sosiaalista, luotettavaa ja helposti lähestyttävää talomyyjää Pirkanmaalta, olen etsimäsi henkilö! Aloitetaan yhdessä toteuttamaan juuri teidän unelmienne kotia. 

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia minulle. Vastaan mielelläni myös WhatsApp-viesteihin, mikä vain on teille helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Asiakkaideni

Antamaa palautetta

Sannan kanssa homma vain toimi kuin valssi.
Sanna Johansson

Pirkanmaa (äitiysvapaalla)

True

True