Arki 123C Moderni

Arki koostuu toimivista ratkaisuista ja tehokkaista neliöistä. Tämä malli mahtuu tiukempaankin budjettiin.

Deko uutuusmalli
True

Dekotalossa arkikin on juhlaa!

Vastasimme kysyntään ja suunnittelimme kustannuksiltaan edullisen Arki -malliston laadusta tinkimättä. Tämä neljän makuuhuoneen tehoratkaisu ei sisällä yhtään hukkaneliötä. Kompakti asuminen lisää myös talon energiatehokkuutta. Lähtökohtaisesti mallissa ei ole mitään ylimääräistä, mutta silti kokonaisuus on toimiva eikä muutoksille ole tarvetta. Kodinhoitohuoneen saa halutessaan vaikka arkieteiseksi lisäämällä siihen ulko-oven. Eri optiot on esitetty pohjakuvassa katkoviivoin.

Huoneistoala: 108m²

Kerrosala: 123m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Hinta alkaen: 194220

Suunnittelimme helposti saavutettavan, taloudellisen sekä yksinkertaisen tyylikkään talomalliston. Arki pitää sisällään kuusi tehokasta pohjaratkaisua ja ajan hengen mukaisen ulkoasun. Arki toimii loistavasti myös klassisessa tyylissä. Tutustu eri tyylisuuntiin tästä.

Toimiva arki koostuu kustannustehokkaista ratkaisuista tinkimättä kuitenkaan tarkkaan suunnitellusta tilasta ja laadukkaista materiaaleista.

Arki on sinulle, joka arvostat omakotitalo asumista, mutta valitset kompaktin ja käytännöllisen. Kaipaat oman kodin rauhaa ja haaveilet uudesta – Kuitenkin napakalla budjetilla toteutettavasta. Tämä malli ei pröystäile, mutta on ehdoton valinta silloin, kun haluat tinkiä kustannuksista, mutta et laadusta.

Arki-mallissa 123 C olotila eli keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä kulkee läpi talon. Olotilasta on mahdollista saada ovi myös takapihan suuntaan. Arki tarjoaa oivan lähtökohdan hankkia muuttovalmiin talopaketin, jota on mahdollista täydentää myöhemmin tarpeen mukaan – Kuten rakentamalla tai rakennuttamalla terassit jälkikäteen.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös talomyyjän kalenterista!

Arki 123C Moderni

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää