Tyylisuunnat

Sama pohja, kuusi tyyliä

Kodin ulkomuotoon vaikuttavat monet yksityiskohdat, kuten kattomuoto, vesikate, ulkoverhous, ovet, ikkunat, terassit, kaiteet ja talon väri. Olemme kehittäneet tyylimme viimeistä yksityiskohtaa myöten ja joustava tapamme toimia antaa loistavat mahdollisuudet toteuttaa juuri sinun unelmien koti! Tässä muutamia esimerkkejä millä tavoin voit muunnella talon julkisivua.

1. Valitse valmis tyylisuunta tai yhdistele eri tyylejä

Moderni

MODERNI

Moderni tyylisuunta on klassista pelkistetympi. Tässä tyylisuunnassa ei ole ikkunoissa ja ovissa pielilautoja, vaan smyygit. Tällä luodaan linjakkuutta ja tuodaan modernia tyylikkyyttä. Ulkoverhous on lähtökohtaisesi vaakaverhouksella. Puolipyöreät sadevesikourut ja pyöreät syöksytorvet kuuluvat valmiiksi hintaan.

Moderni Plus

MODERNI PLUS

Tyylisuunta mukailee modernia tyyliä smyygien ja puolipyöreiden sadevesikourujen sekä pyöreiden syöksytorvien osalta. Lisäksi Moderni plussassa on jyrkempi kattokaltevuus sekä ajan hengen mukainen pystyverhous.

Avara

AVARA

Avaran tyylisuunnan erottava tekijä on tyyliin kuuluva pulpettikatto, joka sopii erinomaisesti etenkin city-ympäristöön. Pulpettikatto tuo talomalliin avaran ulkonäön ja ilmeikkään julkisivun, vaikka itse sisäkatto on avarassa kuitenkin suora. Tyylisuunta toteutetaan lähtökohtaisesti vaakaverhouksena.

Avara Plus

AVARA PLUS

Avara plus mukailee Avaraa tyyliin kuuluvalla pulpettikatolla. Plussassa Sisäkatto on kuitenkin vino, jolloin tyylisuunnassa on vakiona korkea huonetila. Avara plus mahdollistaa tämän vuoksi myös korkeammat ikkunavalinnat. Tämä tyyli on tilava, valoisa ja tyylikäs.

Klassinen

KLASSINEN

Klassinen tyylisuunta on aina ajaton valinta, jonka ulkonäköön vaikuttavat erityisesti vaakaan tehty ulkoverhous ja tyylin mukaisesti ikkunoita sekä ovia kiertävät pielilaudat. Klassinen tyyli on hillitty sekä harmoninen.

Perinteinen

PERINTEINEN

Perinnetalon henkeä saadaan aikaan valitsemalla perinteinen tyylisuunta, jossa vaakaverhouksen lisäksi talon nurkkalaudat ovat leveämmät ja perinteikkäät pielilaudat koristavat ikkunoiden sekä ovien karmeja.

2. Valitse sopivin kattomuoto Dekotaloosi

Talon kattomuodolla on iso merkitys arkkitehtuuriseen kokonaisuuteen. Dekotalon talomalleihin on saatavilla eri kattomuotoja. Myös korotettu sisäkatto on mahdollinen. Tällöin oleskelutiloihin saadaan lisää korkeutta.

Harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

Murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

Epäsymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

Pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

3. Valitse ulkoverhoustyyli

Moderni leveä paneeli vaakaan valmistalo

Moderni leveä paneli vaakaan, myös tehoste vaakaan

Ulkoverhoustyyli talopaketti

Moderni leveä paneli, tehoste pystysuuntaisena

Pystyulkoverhous valmistalo

Pystyulkoverhous

Pystyulkoverhous kolmella eri leveydellä

Pystyulkoverhous kolmella eri paneelileveydellä

Klassinen valmistalo

Klassista ajattomuutta

Perinteinen valmistalo

Perinnetyylinen ulkoverhous

Rapattu valmistalo

Ulkoverhous rappauslevyllä

4. Ikkunoiden ja ovien pielilaudoitukset

Ikkunoiden ja ovien pielilaudoituksilla on suuri vaikutus talon yleisilmeeseen.

Terassi Dekotalo

KLASSINEN JA PERINTEINEN

Lisää ilmekkyyttä parvekkeella

MODERNI

5. Lisää ilmeikkyyttä parvekkeella tai terassilla

Terassien ja kuistien kokoa, lukumäärää ja muotoa voi muuttaa – olipa kyseessä sitten avoterassi, pergola tai katettu kuistiratkaisu.

Lisää ilmekkyyttä terassilla
Lisää ilmekkyyttä parvekkeella
Terassi Dekotalo
Pergola valmistalo
Pergola valmistalo

Sisusta unelmiesi Dekotalo

Kotisi tilaratkaisujen ja julkisivun lisäksi voit toteuttaa unelmiesi tyylin myös sisustuksen ja lisävarusteiden osalta. Kauniilla ja laadukkailla materiaaleilla lisäät mausteeksi ripauksen yllätyksellisyyttä ja ylellisyyttä. Tapetit, maalipinnat, parketit, laminaatit, laatoitukset, tulisijat, portaat, keittiökalusteet ja kodinkoneet – uuden kotisi tyyli syntyy Dekotalon laajasta ja laadukkaasta valikoimasta omien valintojesi pohjalta!

Tiesitkö, että Dekotalon kiintokalusteet toimitetaan Suomen johtavalta keittiövalmistajalta Puustellilta? Vakiona Dekotalon keittiössä on 9 runkoväriä ja laaja ovimallisto! Dekotalon laajasta LVIS-tuotteiden valikoimasta voit valita monia arkea helpottavia lisävarusteita uuteen kotiisi. Haaveiletko kenties kätevästä arkieteisestä kurahuoltopisteineen vai tehokkaasta keskuspölynimurista? Voit luoda kotiisi persoonallista tyyliä myös esimerkiksi sähkökalusteilla.

Sinä valitset, me asennamme – viimeistä listaa myöten!

Sisusta unelmiesi Dekotalo

Sisusta unelmiesi Dekotalo

Deko Premium -valintaoppaan avulla viimeistelet unelmien kotisi!