Skandi 144 B

Skandi on ylellinen ja pohjoismaisen toiminnallinen

Deko uutuusmalli
True

3 mh, oh + k + rt + pantry, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon.

Huoneistoala: 128m²

Kerrosala: 144m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin –

Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi

Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Skandi 144 B  on kolmen makuuhuoneen päätysisäänkäynnillä varustettu tyylikäs ja toimiva koti. Useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu suunnittelussa valmiiksi huomioon. Tässä ekologisessa talomallissa aivan kaikkea ei ole mietitty ainoastaan tehokkaiden neliöiden kautta – Mukaan on tuotu tilaa sinne, missä sitä mielellään tarvitsee. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston, joka vastaa asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. 

Skandi 144 B:n pääsisäänkäynti ja käynti arkieteiseen ovat samalta näyttävästi rimoitetulta kuistilta. Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien arkea. Ulkovaatteet ja kengät voi jättää laatoitettuun arkieteiseen poissa näkösältä tai voit sijoittaa arkieteiseen pesupisteen jossa pestä koiran likaiset tassut iltalenkin jälkeen. Toisaalta voit myös jättää runsaasti tilaa pyykinkuivaukselle ja pyhittää tilan kokonaan pyykkihuoltoon.

Pääovesta sisään tullessa oikealle jää kaksi makuuhuonetta, jonka jälkeen eteen avautuu korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila. Tässä kodissa keittiö on erityisen huomion keskipisteenä. Toiminnallisen saarekekeittiön lisäksi talosta löytyy arkea helpottava pantry eli ts. ruokakomero. Nyt on takuulla tilaa kuiva-aineille ja erilaisille tarpeellisille laitteille. Tämä talomalli on käytännöllistä lisätilaa arvostavalle erinomainen valinta.

Vanhempien päämakuuhuone on sijoitettu erilleen muista makuuhuoneista talon toiseen päätyyn. Makuuhuoneen yhteydessä sijaitsevan walk-in-closet / työtilan käyttötarkoitus määräytyy asujiensa tarpeiden mukaan. Korkealla ikkunalla varustettu huone soveltuu hyvin työtilaksi tai toimii erinomaisesti tilavana vaatehuoneena. Päämakuuhuoneesta on suora kulku pukuhuoneeseen, jollaista olet aina kaivannut. Pukuhuoneesta on pääsy erilliseen wc-tilaan sekä kahden suihkun kylpyhuoneeseen ja saunaan, joka mahdollistaa myös vastakkain istuttavien lauteiden sijoittelun.

Skandi 144 B malli saatavilla varastolla tai ilman varastoa. 

Pohjakuvassa varasto esitettynä. Dekotalon muista talomalleista poiketen Skandi -malleihin ei ole valittavissa eri kattomuotoja tai tyylisuuntia. Malliston skandinaavinen ulkomuoto puhuu omaa puhdasta modernia muotokieltään.

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös  talomyyjän kalenterista!

Sivuilla esitettynä havainnekuva. Valmis talo voi poiketa esitetystä kuvasta.

Skandi 144 B
Skandi 144 B

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää