Skandi 143 B

Skandi on avain toiminnalliseen kotiin ripauksella arjen luksusta

Deko uutuusmalli
True

4mh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon.

Huoneistoala: 126m²

Kerrosala: 143m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin –

Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi

Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Skandi 143 B on neljän makuuhuoneen tyylikäs ja toimiva koti. Skandissa useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu suunnittelussa jo valmiiksi huomioon. Tässä ekologisessa talomallissa aivan kaikkea ei ole mietitty ainoastaan tehokkaiden neliöiden kautta – Mukaan on tuotu tilaa sinne, missä sitä mielellään tarvitsee. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston, joka vastaa asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. 

Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien arkea. Miten ihanaa on, että lapset voivat jättää ulkovaatteensa laatoitettuun arkieteiseen poissa pääovesta sisään tulevien vieraiden katseilta. Tai kuinka toimivaa on lisätä kurasyöppö juuri sille sopivaan tilaan, jossa pestä koiran likaiset tassut iltalenkin jälkeen. Pääovesta sisään astuessa vasemmalle avautuva korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävästä elotilasta on rajattu toimiva ja tilava eteistila. Tästä ovesta on lyhyt matka ruokaostosten kanssa suoraan keittiöön. Päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitsevan walk-in-closet / työtilan käyttötarkoitus määräytyy asujiensa tarpeiden mukaan: Korkealla ikkunalla varustettu huone soveltuu hyvin työtilaksi tai toimii erinomaisesti tilavana vaatehuoneena. Päämakuuhuoneesta on suora näkymä kulmaterassille. Pesutilat keskittyvät samaan päätyyn, kuin kodinhoitohuonekin. Kylpyhuoneeseen johtavan pukuhuoneen vieressä on käytännöllinen erillinen wc-tila. Suihkuja Skandissa on oletuksena aina kaksi, jotta arki rulla sujuvasti suihkutellessakin. Saunassa on mahdollista myös suosittujen vastakkain istuttavien lauteiden sijoittelu. Skandi 143 B vastaa asiakkaidemme toiveisiin monien ominaisuuksiensa lisäksi myös sisäänvedetyllä kulmaterassilla. Tämän terassin voit jatkojalostaa pidempiaikaiseen käyttöön esim. lasituksilla.

Skandi 143 B malliin saatavilla olevat ratkaisut: 

  • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + kuisti arkieteisen ovelle. 
  • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + kuisti arkieteisen ovelle + varasto
  • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle)
  • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle) + varasto

Kaikissa vaihtoehdoissa mukana sisäänvedetty kulmaterassi talon toisessa päädyssä. 

Pohjakuvissa Skandi 143 B pienemmällä kuistiratkaisulla ja L-mallisella kuistilla. Molemmissa pohjakuvissa varasto mukana. Mallit saatavilla myös ilman varastoa.  Dekotalon muista talomalleista poiketen Skandi -malleihin ei ole valittavissa eri kattomuotoja tai tyylisuuntia. Malliston skandinaavinen ulkomuoto puhuu omaa puhdasta modernia muotokieltään.

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös talomyyjän kalenterista!

Sivuilla esitettynä havainnekuva. Valmis talo voi poiketa esitetystä kuvasta.

Skandi 143 B

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää