Skandi 144 A

Skandi on tyylikäs ja linjakas uutuus kysytyillä ominaisuuksilla

Deko uutuusmalli
True

4mh, oh + k + rt, etätyötila/walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon.

Huoneistoala: 127m²

Kerrosala: 144m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin –

Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi

Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Skandi 144 A on neljän makuuhuoneen tyylikäs ja toimiva koti. Useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu suunnittelussa valmiiksi huomioon. Tässä ekologisessa talomallissa aivan kaikkea ei ole mietitty ainoastaan tehokkaiden neliöiden kautta – Mukaan on tuotu tilaa sinne, missä sitä mielellään tarvitsee. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston, joka vastaa asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. 

Pääovesta sisään astuessa avautuu Skandi 144 A -mallissa korkeiden ikkunoiden valaisema avara olohuoneen, ruokailutilan ja kettiön yhdistävä elotila. Kodin keskiössä on keittiösaareke integroidulla liesituulettimella. Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien arkea. Lapset voivat jättää ulkovaatteensa laatoitettuun arkieteiseen poissa pääovesta sisään tulevien vieraiden katseilta. Voit esimerkiksi lisätä kurasyöpön juuri sille sopivaan tilaan, jossa pestä koiran likaiset tassut iltalenkin jälkeen.

Vanhempien päämakuuhuone on sijoitettu erilleen muista makuuhuoneista talon toiseen päätyyn. Makuuhuoneeseen voi halutessaan valita oven, jolta pääsee suoraan kodin päätyterassille. Päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitseeva walk-in-closet / työtila on muuntautumiskykyinen asujiensa tarpeiden mukaan. Korkealla ikkunalla varustettu tila on valoisa ja toimii sen vuoksi hyvin myös työhuoneena. Makuuhuoneesta on lisäksi vaatehuoneen kautta suora kulku pukuhuoneeseen sekä erilliseen wc-tilaan ja kylpyhuoneeseen. Skandissa on vakiona kahden suihkun kylpyhuone ja lisäksi saunaan on valittavissa myös vastakkain istuttavat lauteet.

Skandi 144 A malliin saatavilla olevat ratkaisut: 

  • Pääoven katettu kuisti rimoituksella 
  • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + varasto 

Molemmissa vaihtoehdoissa mukana miltei koko talon mittainen sisäänvedetty takaterassi. 

Malli saatavilla myös ilman varastoa, vaikka pohjakuvassa ja julkisivukuvassa onkin varasto esitettynä. Dekotalon muista talomalleista poiketen Skandi -malleihin ei ole valittavissa eri kattomuotoja tai tyylisuuntia. Malliston skandinaavinen ulkomuoto puhuu omaa puhdasta modernia muotokieltään.

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös talomyyjän kalenterista!

Sivuilla esitettynä havainnekuva. Valmis talo voi poiketa esitetystä kuvasta.

Skandi 144 A

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää