Skandi 146 C

Skandi on tyylikäs ja linjakas uutuus halutuilla ominaisuuksilla

Deko uutuusmalli
True

3 mh, työh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon.

Huoneistoala: 129m²

Kerrosala: 146m²

Makuuhuoneita: 3(4) kpl

Kerrokset: 1 krs

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin –

Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi

Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Skandi 146 C on sivusisäänkäynnillä varustettu kolmen makuuhuoneen ja työhuoneen tyylikäs ja toimiva L-mallinen koti. Useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu suunnittelussa valmiiksi huomioon. Tässä ekologisessa talomallissa aivan kaikkea ei ole mietitty ainoastaan tehokkaiden neliöiden kautta – Mukaan on tuotu tilaa sinne, missä sitä mielellään tarvitsee. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston, joka vastaa asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. 

Skandi 146 C:n pääsisäänkäynti ja käynti arkieteiseen ovat samalta näyttävästi rimoitetulta kuistilta, josta on pääsy myös ulkovarastoon. Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien arkea. Ulkovaatteet ja kengät voi jättää laatoitettuun arkieteiseen tai voit sijoittaa sinne vaikka lemmikkiarkea palvelevan pesupisteen.

Tässä upeassa L-mallisessa kodissa kylpyosasto on omanaan ison terassin yhteydessä. Arjen ylellisyyttä on tilava pukuhuone ja siellä sijaitseva erillinen wc-tila. Suihkuja Skandissa on valmiiksi kaksi ja saunaan mahtuu hyvin sijoittamaan vastakkain istuttavat lauteet.  Pääovesta sisään astuttaessa eteen avautuu korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in-closet, joka toimii erinomaisesti myös työtilana korkean ikkunan tuodessa tilaan valoa ja avaruutta. Tämä koti sopii erinomaisesti perheelle, joka nauttii sauna-illoista, tunnelmoi mielellään poreissa tähtitaivaan alla ja arjessa tarvitsee tilaa etätöille. Skandi 146 C on tyylikäs ja toimiva – tämän päivän tarpeisiin vastaava koti!

Skandi 146 C malliin saatavilla olevat ratkaisut: 

  • Pääoven ja arkieteisen katettu kuisti rimoituksella 
  • Pääoven ja arkieteisen katettu kuisti rimoituksella + varasto

Molempiin ratkaisuihin kuuluu L-mallisen sivun iso terassi.

Esimerkki pohjassa on varasto mukana. Talomallin saa myös ilman varastoa. Dekotalon muista talomalleista poiketen Skandi -malleihin ei ole valittavissa eri kattomuotoja tai tyylisuuntia. Malliston skandinaavinen ulkomuoto puhuu omaa puhdasta modernia muotokieltään.

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös talomyyjän kalenterista!

Sivuilla esitettynä havainnekuva. Valmis talo voi poiketa esitetystä kuvasta.

Skandi 146 C

Talomallin Skandi 146 C muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää