Skandi 129 B

Skandi on pohjoismainen tyylipuhdas tuulahdus tunnelmaa ja toiminnallisuuksia

Deko uutuusmalli
True

3mh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon.

Huoneistoala: 114m²

Kerrosala: 129m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin –

Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi

Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Skandi 129 B on kolmen makuuhuoneen tyylikäs ja toimiva koti. Useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu suunnittelussa valmiiksi huomioon. Tässä ekologisessa talomallissa aivan kaikkea ei ole mietitty ainoastaan tehokkaiden neliöiden kautta – Mukaan on tuotu tilaa sinne, missä sitä mielellään tarvitsee. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston, joka vastaa asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. 

Korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotilan keskiössä on käytännöllinen keittiösaareke keittiösaareke integroidulla liesituulettimella. Päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitsee walk-in-closet / työtila, jonka käyttötarkoitus määräytyy asujiensa tarpeiden mukaan. Korkealla ikkunalla varustettu huone soveltuu hyvin työtilaksi tai toimii erinomaisesti tilavana vaatehuoneena. Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien toimivaa arkea. Ylellisyyttä tähän kotiin tuo erillinen pukuhuone, jollaista olet aina kaivannut. Pukuhuoneesta on kulku erilliseen wc-tilaan sekä kahden suihkun kylpyhuoneeseen. Saunassa on mahdollisuus myös vastakkain istuttaville lauteille.

Skandi 129 B malliin saatavilla olevat ratkaisut: 

  • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + kuisti arkieteisen ovelle. 
  • Pääoven katettu kuisti rimoituksella + kuisti arkieteisen ovelle + varasto
  • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle)
  • Katettu L-mallinen kuisti rimoituksella (pääovelta arkieteisen ovelle) + varasto

Pohjakuvissa Skandi 129 B pienemmällä kuistiratkaisulla ja L-mallisella kuistilla. Molemmissa varasto mukana. Mallit saatavilla myös ilman varastoa.  Dekotalon muista talomalleista poiketen Skandi -malleihin ei ole valittavissa eri kattomuotoja tai tyylisuuntia. Malliston skandinaavinen ulkomuoto puhuu omaa puhdasta modernia muotokieltään.

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös talomyyjän kalenterista!

Sivuilla esitettynä havainnekuva. Valmis talo voi poiketa esitetystä kuvasta.

Skandi 129 B

Talomallin Skandi 129 B muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää