Skandi 146 A

Skandi on avain toiminnalliseen kotiin ripauksella arjen luksusta

Deko uutuusmalli
True

3 mh, työh, oh + k + rt, walk-in vh, khh/arkiet, pu, kph, s, wc

Pohjoismainen tyyli, toiminnalliset tilat, isot ikkunat sekä puhutteleva muotokieli yhdistää Skandin upeaksi kokonaisuudeksi. Laaja uutuusmallisto on tunnelmallinen, tyylikäs ja monipuolinen. Tässä modernissa talomallistossa kaikki toimivan kodin elementit on otettu jo valmiiksi huomioon.

Huoneistoala: 129m²

Kerrosala: 146m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Skandi vastaa vaativiinkin talohaaveisiin –

Ja tekee sen skandinaavisen järkevästi

Skandi malliston useat eri mallit tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille elämäntyyleille. Mallistossa on pyritty huomioimaan niin tilojen muuntautuvuus kuin usein kaivattu arjen luksus. Skandi-mallien tyylikkäät lyhyet räystäät sekä kapea pystyverhous ja rimoitusyksityiskohdat luovat malliston yhtenäisen linjakkaan ilmeen.

Skandi 146 A on kolmen makuuhuoneen ja työhuoneen tyylikäs ja toimiva L-mallinen koti. Useat arjen elämää helpottavat ratkaisut on otettu suunnittelussa valmiiksi huomioon. Tässä ekologisessa talomallissa aivan kaikkea ei ole mietitty ainoastaan tehokkaiden neliöiden kautta – Mukaan on tuotu tilaa sinne, missä sitä mielellään tarvitsee. Tämä hiottu timantti pitää sisällään Skandille ominaisia piirteitä, joiden tarkoituksena on lisätä kodin käyttömukavuutta, sujuvoittaa arkea sekä tuoda pientä ylellisyyttä mukaan asumiseen. Olemme myös tuoneet mukaan Skandi -mallistoon sulavasti sijoitettavan varaston, joka vastaa asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. 

Skandi 146 A:n pääsisäänkäynti ja käynti arkieteiseen ovat samalta näyttävästi rimoitetulta kuistilta, josta on pääsy myös ulkovarastoon. Arkieteinen palvelee kodinhoitohuoneen kanssa etenkin lapsi-perheiden ja lemmikin omistajien arkea. Ulkovaatteet ja kengät voi jättää laatoitettuun arkieteiseen poissa näkösältä tai voit sijoittaa arkieteiseen pesupisteen koiran tassujen pesua varten. Pesutilat sijoittuvat pääsisäänkäynnistä talon oikealle sivulle ja korkeiden ikkunoiden valaisema avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä elotila avatutuu vasemmalle. Vanhempien päämakuuhuone on sijoitettu erilleen muista makuuhuoneista niin, että talo muodostaa L-mallisen kokonaisuuden tarjoten terassille suojaisat puitteet. Makuuhuoneen yhteydessä sijaitseva walk-in-closet toimii hyvin myös työtilana korkean ikkunan tuodessa tilaan valoa ja avaruutta. Pukuhuone ja erillinen wc-tila kylpyhuoneen yhteydessä on usein toivottu lisä, jollaisesta arjessa moni haaveilee. Suihkuja Skandissa on valmiiksi kaksi ja sauna mahdollistaa vastakkain istuttavien lauteiden sijoittelun. Tämä koti sopii erinomaisesti perheelle, jossa yksi tai kaksi työskentelee kotona. Skandi 146 A on tyylikäs ja toimiva – tämän päivän tarpeisiin vastaava koti!

Skandi 146 A malli saatavilla varastolla tai ilman varastoa. 

Esimerkki pohjassa on varasto mukana. Dekotalon muista talomalleista poiketen Skandi -malleihin ei ole valittavissa eri kattomuotoja tai tyylisuuntia. Malliston skandinaavinen ulkomuoto puhuu omaa puhdasta modernia muotokieltään.

Skandi on oikea valinta sinulle, joka kaipaat elämääsi toiminnallista ja tunnelmallista kotia sopivalla ripauksella luksusta. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Voit varata ajan suoraan myös talomyyjän kalenterista!

Sivuilla esitettynä havainnekuva. Valmis talo voi poiketa esitetystä kuvasta.

Skandi 146 A

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää