Miksi Dekotalo?

Dekotalon rakennustapa on vertaansa vailla!

Miksi asiakkaamme ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä? Koska Dekotalolta saat laadukkaan valmistalon aidosti yksilöllisenä! Muuttovalmis Dekotalo rakentuu helposti ja turvallisesti – sovitussa aikataulussa ja kiinteällä hinnalla.

Monipuolinen valmistalomallisto ja runsaasti tyylisuuntia

Dekotalon muuttovalmismallisto on suunniteltu arkkitehtien ja ammattilaisten toimesta, tämän päivän rakentajien tarpeet huomioiden. Alusta asti Dekotalon toiminnan keskiössä on ollut muuttovalmis talo ja haluammekin tarjota markkinoiden toimivimman muuttovalmismalliston! Tiedämme, että asiakkailla on erilaisia mieltymyksiä esimerkiksi talon ulkoasun suhteen ja siksi meillä samaan pohjaratkaisuun voit valita mieleisesi ulkoasun jopa kuudesta eri vaihtoehdosta. Onko Sinun valintasi perinteinen, klassinen vai moderni? Vai haluatko kenties vieläkin modernimpaa ilmettä pulpettikatolla – siihenkin Dekotalolta löytyy ratkaisu uusimmista Avara ja Avara Plus-tyylisuunnista!

Valmistalo toiveiden mukaan
Yksilöllisesti muuttovalmiina

Fiksu ja joustava Dekotalo 

Dekotalon Kotiarkkitehtipalvelu mahdollistaa sen, että kaikki valmistalomallimme ovat yksilöllisesti muunneltavissa muun muassa pohjaratkaisun, ulkoverhouksen ja sisustusmateriaalien osalta.

Jokainen koti on ainutkertainen kokonaisuus. Meillä on taito kuunnella ja toteuttaa, hahmottaa haaveet hankkeeksi sekä piirtää unelmat pohjiksi. Yhdessä ammattilaistemme kanssa syntyvät eri elämäntilanteissa toimivat ratkaisut ja asujiensa tarpeita palvelevat yksilölliset kodit.

Asiakaspalvelulähtöinen toimintamallimme mahdollistaa joustavaa muunneltavuutta vielä kaupanteon jälkeenkin – kaikkia yksityiskohtia ei siis tarvitse lyödä lukkoon jo talokauppaa tehdessä!

Helposti muuttovalmiina

Kiinnostaako sinua tietää jo etukäteen, paljonko omakotitalon rakentaminen tulee maksamaan? Haluatko kenties tietää, milloin talo tarkalleen ottaen on muuttovalmiina? Dekotalolta saat selkokieliset vastaukset näihin kysymyksiin! Meiltä saat muuttovalmiin talon yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Kokemuksemme ja ainutlaatuisen aikataulujärjestelmämme ansiosta pystymme lupaamaan myös varman muuttopäivän – jo kaupanteon hetkellä!

Pääset seuraamaan taloprojektin etenemistä asiakkaan DekoNetistä, josta löydät aikataulujen lisäksi kaikki rakennusprojektiin liittyvät dokumentit. Näin selkeää ja mukavaa ei ole omakotitalon rakentamisprojektiin ryhtyminen aiemmin ollut!

Turvallisesti muuttovalmiina

Dekotalon käyttämät rakenneratkaisut ovat turvallisia ja käytännössä toimiviksi havaittuja. Käyttämällämme rakenteella on toteutettu Suomessa jo tuhansia kohteita. Meille tärkeitä arvoja ovat laadukkuus ja vastuullisuus – siksi me emme lähde testaamaan riskirakenteita asiakkaidemme kohteissa vaan rakennamme vain sellaisia koteja, joihin pystymme antamaan täyden 10-vuoden rakennetakuun!

Ainutlaatuinen Deko-sertifikaatti on laadukkaan lopputuloksen tae; se mittaa ja valvoo laatuamme suunnittelusta toteutukseen saakka. Suoritamme poikkeuksetta jokaiseen Dekotaloon rakenteiden lämpökuvauksen ja tiiveysmittauksen. Deko-sertifikaatti pitää sisällään laajat mittaukset ja testit, joilla voimme varmistaa, että talo on energiatehokas ja turvallinen asua.

Kustannustehokas muuttovalmistalo

Jokainen Dekotalo suunnitellaan ja rakennetaan rautaisella ammattitaidolla huippulaadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Dekotalon hinta-laatusuhde on tunnetusti markkinoiden ylivoimaisin ja siksi sanommekin, että aidon Dekotalon saat tavallisen talon hinnalla!

Talopakettien sisältöjä on useasti haastavaa vertailla. Toimituksissa saattaa olla suuriakin eroja ja siksi suosittelemme avaamaan Dekotalon talopaketin toimitussisältöä yhdessä asiantuntevan talomyyjämme kanssa. Voit varata ajan suoraan alueesi talomyyjän kalenterista.

Me olemme suunnitelleet muuttovalmiin talopaketin sisällön niin, että muutoksille ei välttämättä ole tarvetta ja sisältö on lähtökohtaisesti laadukas aina ovenkahvoista premium-tason keittiö- ja kiintokalusteisiin. Näin voimme seistä tuotteen takana, jonka sisältö ja hinta on valmiiksi mietitty. Toisin sanoen asiakkaan ei ole välttämätöntä tehdä muutoksia vaihtamalla tuotteita laadukkaampiin ja kokonaiskustannuksia nostaviin.

Kilpailukykyinen muuttovalmistalo

Useat Dekotalossa toteutuvat ratkaisut tekevät siitä haluttavan ja kilpailukykyisen muuttovalmiin talopaketin.

Yksi perinteisestä elementtirakentamisesta poikkeava erottautuvuustekijä on Dekotalon rakenneratkaisu, joka mahdollistaa taloon jopa 14% suuremmat valoaukot. Tämä turvallinen ja tutkittu palkkirakenne tarkoittaa käytännössä sitä, että korkeatkin ikkunat voidaan sijoitella elementteihin ilman erillistä huonekorkeudenmuutosta.

Dekotalossa vakio huonekorkeus on 2520mm (2500mm 2krs talon yläkerrassa), jolloin ikkunoiden yläreuna voidaan sijoittaa aina 2400mm saakka. Näin saadaan suuria ikkunapintoja ja valoisia tiloja ilman erillistä huonekorkeuden nostamista ja korotuksesta syntyviä lisäkustannuksia.

Dekotalossa välipohjarakenne (2 krs talossa) toteutetaan niin, että ylimääräiset tekniikkakuilut eivät vie tilaa muulta asumiselta. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi metrin säästöä lattiapinta-alassa ja merkittävää tilantuntua kodin ensimmäisessä kerroksessa. Dekotalossa käytettävä välipohjarakenne mahdollistaa sen, ettei kattoon tule alaslaskuja. Nämä aiheuttavat normaalisti ikäviä kotelointeja, jotka laskevat kattoa alemmaksi madaltaen huonekorkeutta.

Dekotalon pistorasiat ja valokatkaisijat toteutetaan Schneider Electricin Exxact-sähkökalusteilla. Vakiona talopaketeista löydät Exxact-sarjan valkoiset katkaisijat ja pistorasiat. Koko sähkökalustesarjasta löydät kaiken tarvittavan kotisi sähköisiin toimintoihin, tyyliä unohtamatta. Voit valita kumppanimme Apekon avustuksella kotiisi myös Exxact-sarjan tyylikkäitä design-kehyksiä, joiden väri- ja materiaalivalikoimasta on helppo löytää sopiva omaan sisustukseen. Tuotteet on suunniteltu nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti ja sarjan laajasta valikoimasta löydät myös muita älykkäitä ominaisuuksia kotiisi, kuten liiketunnistimia ja ajastimia. Markkinoiden monipuolisin sähkökalustesarja tuo uudenlaista teknologiaa ja vapautta kodin sähköistämiseen.

Dekotalolla työmaanaikainen sähköpääkeskus on valmiiksi hinnassa mukana.

Dekotalossa listat laitetaan aina jiiriin! 

Energiatehokas muuttovalmistalo

Talomallien suunnittelussa on huomioitu mahdollisimman tehokkaat ja toimivat neliöt. Lisäksi rakenneratkaisut ja Deko-sertifikaatin edellyttämä rakennustapa varmistavat energiatehokkaan kodin valmistumisen. Nykyrakentaminen tuo saataville uuden kodin mahdollistamat energiaa säästävät energiamuodot.

Kuinka muuten Dekotalo vastaa energiahaasteeseen?

Dekotaloon asennettava teknisentilan tulvari kaukalo mahdollistaa lämmitysjärjestelmän aikaisen asentamisen ja käyttöönoton. Tämä tarkoittaa, että rakennusvaiheessa olevaa taloa voidaan lämmittää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa sinne sijoitetulla lämmönlähteellä. Näin säästetään rakentamisen aikana muissa väliaikaisissa ja kalliimmista lämmitysmuodoissa.

Käytämme kotimaista Enerventin ilmavaihtokonetta, jonka alan laitteisto on huippuluokkaa. Enerventin tehokas lämmöntalteenotto takaa energiatehokkaan kodin. Energiatehokkuuden takana on innovatiivinen lämmöntalteenottojärjestelmä, joka perustuu pyörivään lämmönsiirtimeen. Laadukkaassa ja ajanmukaisessa ilmanvaihdossa on kyse sekä asumismukavuudesta että energian säästöstä.

Dekotalon kautta on saatavilla erittäin kilpailukykyiset ja kustannustehokkaat lämmönlähteet ja energiaratkaisut. 

Rakentamisen aikana energiaa säästää Dekotalon jykevä työmaaovi, joka pitää lämmön sisällään. Usein miten rakennustyömaiden ovet toimittavat enemmän virkaa lukitsemistarkoituksissa kuin toimivat sen lisäksi energiaa säästävinä elementteinä.

Laadukas muuttovalmistalo

Aito Dekotalo tavallisen hinnalla!

Laadukkaat ratkaisut ovat osa loppuun saakka suunniteltua talomallistoa ja aitoa Dekotalon toimitussisältöä.

Olemme käyneet läpi aiemmissa osioissa useita premium-laadun takaavia rakenteellisia ratkaisuja sekä toimitussisältöön valikoituneiden tuotesisältöjen tuomaa tasoa.

Laadukas muuttovalmis talo pitää sisällään lisäksi jokaisen rakentajan kodin sydämen – Keittiön. Me haluamme tarjota asiakkaillemme premium-tason keittiön, jonka laaja valikoima kuuluu ihan jokaiseen Dekotaloon. Puustelli-keittiöt tunnetaan kotimaisesta laadusta ja ajattoman tyylikkäistä kalusteista. Haluamme tarjota asiakkaillemme kotimaisen ja ekologisen Puustellin laadukkaat keittiö- ja kiintokalusteet sen kattavasta valikoimasta.

Suosittu saarekekeittiö pitää sisällään vakiona lieteen ja pöytätasoon integroidun liesituulettimen. Keittotasoliesituulettimet vetävät tehokkaasti höyryn ja rasvan pois aktiivihiilisuodattimella. 

Ei siis enää katosta laskeutuvia liesituulettimia estämään näkyvyyttä. Dekotalon laadukkaan talopaketin hinta sisältää valmiiksi keittotasoliesituulettimen, jos talomalliin kuuluu saareke- tai niemekekeittiö. 

Dekotalon talopaketin keittiön saa tietysti maustaa valmiiksi valikoidusta kokonaisuudesta täysin mieleisekseen yhdessä Puustellin ammattilaisten kanssa.

Tästä voit tilata Puustellin oman ideakirjan. Saat kuitenkin aina omalta Dekotalon myyjältäsi lisätietoja tarjoamistamme kiintokalusteratkaisuista.

 

Täysin uniikki sisustus mielessä?

Valtaosa Dekotaloista rakennetaan ammattilaisten toimesta muuttovalmiiksi saakka. Jo Dekotalon alkuvuosina tunnistimme markkinoilla kasvavan kysynnän sisustusta vaille valmiille taloille ja siksi toimmekin vuonna 2014 markkinoille Sisusta Itse-toimitusvaihtoehtomme.

Sisusta Itse-toimituksessa voit itse sisustaa ja kalustaa kotisi sisäpinnat täysin vapaasti omien toiveittesi mukaan!

Rakentamiskustannuksissa voit säästää itse tekemällä – jos taitoa ja tahtoa löytyy. Tutustu tarkemmin, vertaa Dekotalon toimitussisältöjä ja päätä onko valintasi Muuttovalmis vai Sisusta Itse!

Tunnetusti tyytyväiset asiakkaat

Mittaamme ja seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä toimintaamme, koska haluamme kehittyä entistäkin paremmiksi.

Rakentamisen edetessä lähetämme eri vaiheisiin kohdistettuja asiakastyytyväisyyskyselyitä, jotta pääsemme mahdollisimman oikea-aikaisesti pureutumaan palautteisiin. 

Teemme väsymättä töitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi ja haluamme palvella jokaisen asiakkaamme elämänsä suurimman investoinnin vaatimalla pieteetillä.

Meille tyytyväinen asiakas on sydämen asia ja jokainen prosessi tähtää erinomaiseen lopputulokseen – Niin tuotteen laadun kuin asiakastyytyväisyyden suhteen. 

Lisäksi tahtotilanamme on avoimesti kertoa asiakkaalle rakentamiseen liittyvät asiakkaan vastuut ja velvollisuudet sekä ohjata ja auttaa rakentamisen tiellä. 
Tätä matkaa ei voi eikä pidä tehdä yksin! 

Tutustu Dekotalon asiakkaiden kokemuksiin!

Tutustu toimintatapoihimme

Dekotalon muuttovalmiin talopaketin takana on joukko alansa ammattilaisia. Tutustu Jari Nurkkalan johdolla talotoimituksen eri vaiheisiin, suunnittelun prosessiin, talofirman työnkuviin sekä eri roolien merkitykseen asiakkaan kannalta. Kuuntele, mitä rakennushankkeen eri vaiheissa tapahtuu ja kuinka vastaamme asiakkaidemme toiveisiin. Suunnittelemme yksilöllisiä koteja ja tarjoamme tarkkaan mietittyjä talomallistoja.

Kuuntele markkinoinnista vastaavan Mervi Ketolaisen ajatuksia siitä, miten Dekotalolla jokaisen rooli tähtää asiakkaan onnistuneen rakennushankkeen mahdollistamiseen. Asiakkaan ammattitaidolla hoidetun raksamatkan varmistamisen lisäksi hyvinvoiva työyhteisö luo edellytykset yhteisille onnistumisille ja timanttisille suorituksille.
Dekotalon talopaketit tehdään tiimityöllä ja suurella sydämellä!

Varaa aika alueesi myyjälle

Varaa keskusteluaika oman alueesi myyjän kalenterista muutamalla klikkauksella!