Miksi Dekotalo?

Dekotalon rakennustapa on vertaansa vailla!

Miksi asiakkaamme ovat meihin tutkitusti tyytyväisiä? Siksi, koska Dekotalolta saat laadukkaan valmistalon aidosti yksilöllisenä! Muuttovalmis Dekotalo rakentuu helposti ja turvallisesti – sovitussa aikataulussa ja kiinteällä hinnalla.

Monipuolinen valmistalomallisto ja runsaasti tyylisuuntia

Dekotalon muuttovalmismallisto on suunniteltu arkkitehtien ja ammattilaisten toimesta, tämän päivän rakentajien tarpeet huomioiden. Alusta asti Dekotalon toiminnan keskiössä on ollut muuttovalmis talo ja haluammekin tarjota markkinoiden toimivimman muuttovalmismalliston! Tiedämme, että asiakkailla on erilaisia mieltymyksiä esimerkiksi talon ulkoasun suhteen ja siksi meillä samaan pohjaratkaisuun voit valita mieleisesi ulkoasun jopa kuudesta eri vaihtoehdosta. Onko Sinun valintasi perinteinen, klassinen vai moderni? Vai haluatko kenties vieläkin modernimpaa ilmettä pulpettikatolla – siihenkin Dekotalolta löytyy ratkaisu uusimmista Avara ja Avara Plus-tyylisuunnista!

Valmistalo toiveiden mukaan

Tutustu toimintatapoihimme

Dekotalon muuttovalmiin talopaketin takana on joukko alansa ammattilaisia. Tutustu Jari Nurkkalan johdolla talotoimituksen eri vaiheisiin, suunnittelun prosessiin, talofirman työnkuviin sekä eri roolien merkitykseen asiakkaan kannalta. Kuuntele, mitä rakennushankkeen eri vaiheissa tapahtuu ja kuinka vastaamme asiakkaidemme toiveisiin. Suunnittelemme yksilöllisiä koteja ja tarjoamme tarkkaan mietittyjä talomallistoja. 

Kuuntele markkinoinnista vastaavan Mervi Ketolaisen ajatuksia siitä, miten meistä jokaisen rooli tähtää asiakkaan onnistuneen rakennushankkeen mahdollistamiseen. Asiakkaan ammattitaidolla hoidetun raksamatkan varmistamisen lisäksi hyvinvoiva työyhteisö luo edellytykset yhteisille onnistumisille ja timanttisille suorituksille.
Dekotalon talopaketit tehdään tiimityöllä ja suurella sydämellä!

Yksilöllisesti muuttovalmiina

Dekotalon Suunnittelupalvelu-konsepti mahdollistaa sen, että kaikki valmistalomallimme ovat yksilöllisesti muunneltavissa muun muassa pohjaratkaisun, ulkoverhouksen ja sisustusmateriaalien osalta. Asiakaspalvelulähtöinen toimintamallimme mahdollistaa joustavaa muunneltavuutta vielä kaupanteon jälkeenkin – kaikkia yksityiskohtia ei siis tarvitse lyödä lukkoon jo talokauppaa tehdessä!

Helposti muuttovalmiina
Kiinnostaako sinua tietää jo etukäteen, paljonko omakotitalon rakentaminen tulee maksamaan? Haluatko kenties tietää, milloin talo tarkalleen ottaen on muuttovalmiina? Dekotalolta saat selkokieliset vastaukset näihin kysymyksiin! Meiltä saat muuttovalmiin talon yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Kokemuksemme ja ainutlaatuisen aikataulujärjestelmämme ansiosta pystymme lupaamaan myös varman muuttopäivän – jo kaupanteon hetkellä! Näin helppoa ja mukavaa ei ole omakotitalon rakentamisprojektiin ryhtyminen aiemmin ollut!
Turvallisesti muuttovalmiina
Dekotalon käyttämät rakenneratkaisut ovat turvallisia ja käytännössä toimiviksi havaittuja. Käyttämällämme rakenteella on toteutettu Suomessa jo tuhansia kohteita. Meille tärkeitä arvoja ovat laadukkuus ja vastuullisuus – siksi me emme lähde testaamaan riskirakenteita asiakkaidemme kohteissa vaan rakennamme vain sellaisia koteja, joihin pystymme antamaan täyden 10-vuoden rakennetakuun! Ainutlaatuinen Deko-sertifikaatti on laadukkaan lopputuloksen tae; se mittaa ja valvoo laatuamme suunnittelusta toteutukseen saakka.
Kustannustehokkaasti rakennettu muuttovalmistalo
Jokainen Dekotalo suunnitellaan ja rakennetaan rautaisella ammattitaidolla huippulaadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Dekotalon hinta-laatusuhde on tunnetusti markkinoiden ylivoimaisin ja siksi sanommekin, että aidon Dekotalon saat tavallisen talon hinnalla!
Täysin uniikki sisustus mielessä?
Valtaosa Dekotaloista rakennetaan ammattilaisten toimesta muuttovalmiiksi saakka. Jo Dekotalon alkuvuosina tunnistimme markkinoilla kasvavan kysynnän sisustusta vaille valmiille taloille ja siksi toimmekin vuonna 2014 markkinoille Sisusta Itse-toimitusvaihtoehtomme. Sisusta Itse-toimituksessa voit itse sisustaa ja kalustaa kotisi sisäpinnat täysin vapaasti omien toiveittesi mukaan! Rakentamiskustannuksissa voit säästää itse tekemällä – jos taitoa ja tahtoa löytyy. Tutustu tarkemmin, vertaa Dekotalon toimitussisältöjä ja päätä onko valintasi Muuttovalmis vai Sisusta Itse!
Tunnetusti tyytyväiset asiakkaat
Mittaamme ja seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä toimintaamme, koska haluamme kehittyä entistäkin paremmiksi. Tutustu Dekotalon asiakkaiden kokemuksiin!