Asiakkaan DekoNet

Dekotalolla on homma hanskassa! Pitkä kokemuksemme valmistaloista on jalostettu asiakkaidemme käyttöön ainutlaatuisen DekoNet-projektinhallintapalvelun muodossa.

Asiakkaan DekoNet
Dekonet on tehty asiakkaidemme tarpeisiin

Dekotalon asiakkaat saavat veloituksetta käyttöönsä helppokäyttöisen DekoNet-projektinhallintapalvelun. DekoNet on ainutlaatuinen, juuri Dekotalon ja asiakkaidemme tarpeisiin rakennettu nettiselainpohjainen palvelu, joka toimii verkossa niin tietokoneella kuin myös mobiililaitteilla. Palvelun avulla Deko-asiakas pääsee helposti ja nopeasti käsiksi omaan Dekotalo-projektiinsa liittyviin asioihin.

Helppokäyttöinen projektinseuranta

Dekotalon asiakkaat pääsevät seuraamaan rakentamisen etenemistä ja aikataulua DekoNet-palvelun avulla. Hallintapalvelun avulla Deko-asiakkaan on helppoa pysyä ajan tasalla siitä, mitä työmaalla seuraavaksi tapahtuu. Koko projekti on aikataulutettu eri työvaiheisiin ja palvelu tarjoaa näkymän sekä asiakkaan omiin, että Dekotalolle kuuluviin työvaiheisiin ja niiden aikataulutuksiin. Myös projektissa mukana olevien henkilöiden yhteystiedot ovat helposti ja kätevästi saatavilla ja käytettävissä; ajasta ja paikasta riippumatta!

Reaaliaikainen muutostenhallinta ja dokumenttipankki

DekoNetistä löytyvät myös rakennusprojektiin liittyvät dokumentit kootusti ja selkeästi aihepiireittäin jaoteltuina. Projektin muutostenhallinta on tehty vaivattomaksi, koska kaikki projektin aikana tehdyt muutokset hintatietoineen ovat asiakkaan nähtävillä.