Sisusta itse -talopaketti

Sisusta itse -talopaketit tarjoavat Sinulle loistavia asumisen ratkaisuja

Sisusta itse -talopaketti

Dekotalon Sisusta itse -talopaketti on loistava valinta sinulle, jos et ole valmis rakentamaan taloa alusta alkaen itse, mutta haluat säästää rahaa omalla työpanoksella. Sisusta itse -talopaketissa me rakennamme talon sisustusvalmiiksi, josta sinun on helppo jatkaa kodin pintojen viimeistelyyn ja sisustamiseen.

Omatoiminen rakentaminen vaatii paljon aikaa, joka on pois muulta elämältä. Dekotalon Sisusta itse -talopaketin avulla pääset rakentamisessa helpommalla ja säästät aikaa. Me huolehdimme rakentamisprojektin läpiviennistä ja rakennamme talon sisustusvalmiiksi. Ulkoapäin talo näyttää siis valmiilta, sisäpuolella seinät on levytetty, lattialämmitys asennettu ja lattiat valettu sekä sähkö-, vesi- ja viemärityöt tehty. Kun olemme hoitaneet rakentamisen raskaimman vaiheen, jää sinulle mukavin vaihe eli kodin sisustaminen ja pintojen viimeistely.

Sisusta itse -talopaketti

Sisusta itse -talopaketti

Sisusta Itse -talopaketin aikataulu

Sisusta itse -talopaketin aikataulu

Sisusta Itse -talopaketin aikataulu

Kun valitset Sisusta itse -talopaketin, sinun vastuulle jää kodin sisäpintojen tekeminen ja kalustaminen, eli esimerkiksi laminaatit, seinäpinnoitteet, laatoitukset, kiintokalusteet, kodinkoneet ja saunan panelointi. Nämä työvaiheet tulevat luonnollisesti vasta talotoimituksen jälkeen ja voit itse määrittää niiden aikataulutuksen. Ennen talotoimitusta tulee kuitenkin tehdä materiaalivalinnat talon julkisivun osalta sekä suunnitella LVI-kalusteiden paikat ja toimittaa kiintokalusteiden kuvat.

Valintojen

Aikataulu

SUUNNITTELU ALKAA TALOTEHTAALLA

Yhteinen aloituspalaveri

LUPAKUVIEN SUUNNITTELUVAIHE

Ulkoverhous, Vesikate, Terassit ja kuistit, Ikkunat, Ulko-ovet ja autotallinovet, Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, LVI-pisteet (vesi-, viemäri- sekä IV-pisteet), Kalustesuunnittelu, Saunan lasiseinät, Sisäkatot, Tulisija, Lämmönlähde

2 VIIKKOA ENNEN TALOTOIMITUSTA

Tilaajan vastuulla on hankkia kiintokalusteet kokonaisuudessaan. Tilaajan tulee toimittaa kalustekuvat LVI- ja sähköurakoitsijoille sekä kirvesmiehelle.

TALOTOIMITUS