Lohjan asuntomessut 2021

Dekotalo Kuulas

Lohjan asuntomessut 2021

Dekotalo Kuulas

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8.2021. Messualue sijaitsee Lohjanjärven rannalla Hiidensalmessa, jonne Dekotalo toteuttaa näyttävän yksikerroksisen talon. Dekotalo Kuulas on ulkoapäin raikkaan moderni ja sisältä avara ja valoisa. Pohjaratkaisu on väljä, mutta samalla tehokas – huoneistoalaa tässä kolmen makuuhuoneen talossa on 129 m².
Lohjan asuntomessut 2021
Asuntomessut 2021 – Dekotalo Kuulas

Väljä pohjaratkaisu, tehokkaat neliöt

Messutalon on suunnitellut arkkitehti Antti Heikkilä yhdessä Dekotalon kanssa. Rakennuksen makuuhuoneet ja saunaosasto ryhmittyvät avaran oleskelutilan ympärille. Pohjaratkaisu on väljä, mutta samalla tehokas. Luonnonvalo pääsee rakennuksen sisään laajojen ikkunapintojen kautta ja sisätilat jatkuvat visuaalisesti katetuille terasseille, jotka ovat tarpeen mukaan lasitettavissa. Rakennus on suunniteltu siten, että luonnonvaloa riittää, mutta lämpökuorma ei muodostu suureksi. Epäsymmetrinen harjakatto antaa talolle omaleimaisen ilmeen. Autosta pääsee mukavasti kuivin jaloin kodinhoitohuoneeseen, jota voi käyttää myös arkieteisenä.

Deko-Talo Oy

Seuraa messutalon valmistumista

Kerromme Kuulas-kuulumisia blogissamme ja kohteen Instagram-tilillä! Dekotalo Kuulas valmistuu hyvää vauhtia, talo nousi harjakorkeuteen lokakuussa ja sisätöihin päästään jo ennen joulua. Tule seuraamaan kohteen valmistumista!

Kuulas-kuulumisia blogissa
Dekotalo Kuulas Instagramissa

Dekotalo Kuulas

Huoneistoala: 129

Kokoonpano: 4h +k + kph + s + khh + wc

Kerrosluku: 1

Talotehdas: Deko-Talo Oy

Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä

Sisustussuunnittelu: Ideaa Design / Memmu Pitkänen & rakentajaperhe

Lohjan asuntomessut 2021 »