Tuusulan asuntomessut 2020

Dekotalo Ruuti

Tuusulan asuntomessut 2020

Dekotalo Ruuti

Asuntomessujen 50. juhlavuoden messut järjestettiin Tuusulan Rykmentinpuistossa 3.-30.8.2020. Dekotalo Ruuti (kohde 8) on moderni kaksikerroksinen talo, jonka musta pystypanelointi ja liki kymmenen metrin korkeuteen nouseva harjakatto henkivät latomaista tunnelmaa. Talo on ulkoapäin konstailematon ja ryhdikäs, sisältä moderni perhekoti, jonka tilat taipuvat muuttuvien käyttötarpeiden mukana. Dekotalo Ruudin tulevat asukkaat Julia ja Jarkko Pärssinen rakastuivat taloon, kun perustukset oli tehty. ”Ostopäätös syntyi hyvin pian kokonaisuudesta, johon yhdistyi sijainti, tontti, talon ulkonäkö, pohja ja Dekotalon talopaketin laajuus.”
Tuusulan asuntomessut 2020
Asuntomessut 2020 – Dekotalo Ruuti

Avarat ja valoisat tilat

Arkkitehti Antti Heikkilän suunnitteleman talon lähtökohtana on ollut tehokas tilankäyttö ja samalla avarat ja valoisat sisätilat. Alakertaan on sijoitettu perheen yhteiset oleskelutilat, saunatilat, kodinhoitohuone sekä yksi makuuhuone. Mattamustaa keittiötä valaisee isot ikkunat kahdesta suunnasta ja tila jatkuu luontevasti tarvittaessa terassin puolelle. Kodin sydän on korkea olohuone, johon kodin muut tilat liittyvät ja avautuvat. Yläkertaan omaan rauhaan on sijoitettu kodin kolme muuta makuuhuonetta sekä kylpyhuone.

Deko-Talo Oy

Mustia pintoja ja materiaalina puu

Dekotalo Ruudin sisustus on suunniteltu kahden aikuisen lisäksi kahdelle leikki-ikäiselle pojalle. Suunnittelussa on huomioitu helpon yhdessäolon lisäksi mahdollisuus rauhoittumiseen. Sisustuksessa toistuu talon julkisivun musta värimaailma, jota on kevennetty luonnonläheisillä sävyillä. ”Mustaa on tasapainotettu käyttämällä puuta esimerkiksi olohuoneen ja kodinhoitohuoneen paneeliseinissä ja huonekaluissa.” Perhe arvostaa laadukkaita materiaaleja ja rauhallista tunnelmaa, sisustuksen kiinteät valinnat syntyivät pääosin Dekotalon kattavasta valikoimasta.

Katso lisää kuvia Pinterestissä >>

Tuusula
Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä
Dekotalo Ruuti

Huoneistoala: 145

Kokoonpano: 5h + k + 2 kph + s + khh + wc + 2 vh

Kerrosluku: 2

Asukasmäärä: 4

Talotehdas: Deko-Talo Oy

Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä

Sisustussuunnittelu: Ideaa Design / Memmu Pitkänen & rakentajaperhe

Katso kohteen 3D esittely »

Tuusulan asuntomessut 2020 »
Lue asiakkaidemme kertomus kohteesta

Sijainti, tontti, talon ulkonäkö, pohja ja Dekotalon valmis talopaketti. Siinä on täydellisen kodin resepti, Julia ja Jarkko Pärssinen tuumasivat Instagram-löydöstään. Alle vuoden kuluttua Tuusulan asuntomessualueelle rakentunut Dekotalo Ruuti oli valmis ottamaan asukkaansa vastaan.