Kouvolan asuntomessut 2019

Dekolaku

Kouvolan asuntomessut 2019

Dekolaku

Kouvolan Asuntomessukohteemme on moderni ja valoisa Dekolaku (kohde 21). Nimensä mukaisesti talo on ulkoapäin musta kuin lakritsi. Tyylikäs julkisivu kätkee kuitenkin sisäänsä vaalean harmonisen sisustuksen, jossa herkutellaan mustilla yksityiskohdilla. Ensisilmäyksellä kadulta päin katsottuna Dekolaku vaikuttaa pieneltä ja vaatimattomalta. Mutta lähempi tarkastelu paljastaa tilavan L-mallisen talon modernilla sisustuksella. Heti ulko-ovelta avautuu upea näkymä avariin oleskelutiloihin, jotka houkuttavat vierailijan astumaan peremmälle. Dekolakun tulevilla asukkailla Elmo Uusitalolla ja Kiira Partilla oli selkeä visio kodistaan. – Talon pitää säväyttää joka kerta, kun astut sisälle. Siitä ei tingitä.
Kouvolan asuntomessut 2019
Asuntomessut 2019 – Dekolaku

Yksilöllinen muuttovalmistalo

Dekolakun yksi suunnittelun lähtökohdista oli eri elämäntilanteiden huomioiminen ja neliöiden tehokas käyttö. Suunnittelun pohjana käytettiin Deko166 talomallia, josta muokattiin rakentajaparin toiveiden mukaan. L-mallisen talon tilat jakautuvat käytännöllisesti siten, että avarat oleskelutilat ovat erillään kodin muista tiloista. Suuret ja lattiaan asti ulottuvat ikkunat sekä hulppea neljän metrin huonekorkeus tuovat oleskelutiloihin paljon valoa ja avaruutta. Kesällä tilat jatkuvat terassille. Talon toiseen siipeen omaan rauhaan sijoitettiin makuuhuoneet ja pesutilat.

 

Deko-Talo Oy

Skandinaavinen, moderni sisustus

Dekolakun sisustuksen kulmakiviä ovat vaaleat ja luonnonläheiset sävyt sekä laadukkaat ja aikaa kestävät materiaalit. Sisustuksen mustat yksityiskohdat, kuten vesikalusteet tuovat kontrastia harmoniseen värimaailmaan. Lattiamateriaaleiksi on valittu kaunis saarniparketti oleskelutiloihin ja makuuhuoneisiin. Kodin muissa tiloissa on betonimainen mikrosementti, jota on käytetty myös kylpyhuoneen ja wc-tilojen seinissä.

– Dekolakun sisustusmateriaalit ja sävyt sopivat kauniisti yhteen ja kodissa on rauhallinen tunnelma. Kiiralla ja Elmolla on silmää sisustamiseen ja selkeä näkemys miltä heidän kodissaan näyttää, sisustussuunnittelija Memmu Pitkänen kertoo.

Keltainen Ovi / Memmu Pitkänen
Dekolaku

Huoneistoala: 145

Kokoonpano: 5h + k + kph + s + khh + 2 wc + 2 vh

Kerrosluku: 2

Asukasmäärä: 2

Talotehdas: Deko-Talo Oy

Sisustussuunnittelu: Keltainen Ovi / Memmu Pitkänen

Kouvolan asuntomessut 2019 »
Lue asiakkaidemme kertomus kohteesta
Asuntomessuille rakentuneen kodin onnelliset omistajat olohuone keittiön uopeassa yhdistelmässä perheen koiran kanssa.

Istut aamukahvipöydässä ja silmäilet päivän lehteä. Uutinen kotipaikkakunnalle tulossa olevista asuntomessuista kiinnittää huomiosi ja mainitset niistä puolisollesi. Tasan kahden vuoden päästä olet esittelemässä tulevaa kotiasi, uuden karheaa messutaloa.