Porin asuntomessut 2018

Dekotalo Villa Vaski

Porin asuntomessut 2018

Dekotalo Villa Vaski

Porin Asuntomessukohteemme Dekotalo Villa Vaski (kohde 33) on toiveiden koti joen äärellä. Rakentajaperheen vastasyntynyt esikoinen muutti Porin Karjarantaan valoisaan ja moderniin kotiin, joka muuntuu lapsiperheen elämän ehdoilla. Dekotalo Villa Vasken jokaisesta huoneesta avautuu näkymä Kokemäenjoelle. Kokonaisuuden kruunaa suojaisalle pihalla sijoitettu ja kunnostettu ankkuri, joka löytyi tontilta maanrakennusvaiheen aikana.
Porin asuntomessut 2018
Asuntomessut 2018 – Dekotalo Villa Vaski

Viihtyisä ja toimiva koti

Dekotalo Villa Vasken moderni ulkoasu ja kapea runkoleveys luo selkeälinjaisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen ja viihtyisän oleskelutilan, johon olohuoneen suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus tuo avaruutta ja valoa. Isot ikkunat kehystävät tauluja maisemasta ja jokea pääsee ihailemaan niin olohuoneen kuin vanhempien makuuhuoneen ja saunan ikkunoista.

Alakertaan on sijoitettu yksi makuuhuone/työhuone, jotta talossa voi tarvittaessa asua vain alimmassa kerroksessa. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Ykköskerroksen siipiosasta löytyvät tunnelmallinen, puulämmitteinen sauna, pesutilat ja kodinhoitohuone.

Deko-Talo Oy

L-mallinen päärakennus yhdessä autotallin kanssa muodostavat suojaisan oleskelupihan tarjoten siten varsin hyvän yksityisyyden. Iso, osin katettu terassi antaa erinomaiset mahdollisuudet mukavaan oleiluun. Sisustuksessa kodikkuus, valoisuus, käytännöllisyys ja pitkäikäiset sisustusratkaisut luovat harmonisen kokonaisuuden, jossa toiminnallisuus ja estetiikka yhdistyvät.

Pori
Dekotalo Villa Vaski

Huoneistoala: 148.2

Kokoonpano: 4h + k + kph + s + khh + 2 wc + 1 vh

Kerrosluku: 2

Asukasmäärä: 3

Talotehdas: Deko-Talo Oy

Sisustussuunnittelu: Keltainen Ovi / Memmu Pitkänen

Porin asuntomessut 2018 »
Lue asiakkaidemme kertomus kohteesta

Sopivan tontin löydyttyä Porin asuntomessualueelta, alkoi Johanilla ja Anniinalla sopivan talofirman etsiminen. Syyt, miksi Dekotalo valikoitui muiden joukosta, olivat asioiden sujuvuus, luottamuksen syntyminen ja asiakkaan kuuntelu.