Blogi

Astu mukaan asuntomessutalo Kuulaksen kierrokselle
06.10.2021

Tutustu Dekotaloon Huvila & Huussi asuntomessuilla erikoisjaksossa

Dekotalo Kuulas on mukana Huvila & Huussi Asuntomessuilla -erikoisjaksossa, jossa vieraillaan perheille suunnitelluissa kodeissa sekä kurkataan koteihin, joiden suunnittelua ovat ohjanneet rakentajien omat, uniikit ideat. Hyppää mukaan Asuntomessu tunnelmaan ja lähde tutustumaan erilaisiin tarpeisiin rakennettuihin kohteisiin Metti Forssellin ja Mikko Vesasen johdolla.

SaAFA arkkitehti Antti Heikkilän yhdessä Dekotalon asiantuntijoiden kanssa suunnittelema raikas ja valossa kylpevä kokonaisuus, malli 147A.

Kävitkö sinä Lohjan asuntomessuilla?

Rakensimme Lohjan Hiidensalmeen upean asuntomessutalo Dekotalo Kuulaksen, joka on toteutettu suosittuun 147A malliin. Selkeästi ulkomuotoon ja asumisen avaruuteen vaikuttaa malliin valitut isot ikkunat ja korotettu katto. Kodin sydän on ehdottomasti keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä – toisin sanoen perheen elotila. Neliöt on tuotu sinne, missä elämä pyörii. Suuri terassi tarjoaa käytännöllisiä neliöitä kodille tuoden ripauksen arjen luksusta ja käytännöllisyyttä kompaktille tontille.

Nyt pääset Dekotalo Kuulakseen sekä muihin asuntomessukohteisiin  virtuaalisesti

Monipuoliset virtuaaliset Asuntomessut ovat ulottuvillasi nyt maksutta. Rekisteröitymällä pääset sisään maailmaan, jossa upeiden kohteiden lisäksi saat paljon yksityiskohtaista tietoa kohteiden tekijöistä. Dekotalo Kuulaksen löydät kohdenumerolla 14. Tervetuloa tutustumaan Dekotalon rakentamaan kohteeseen ja kokemaan valmiin kodin tunnelma. Astu sisään! 

3D kierroksella pääset tutustumaan rauhassa kohteen jokaiseen tilaan

Dekotalon laadukkaat kiintokalusteet tulevat Noblessalta

Dekotalon  talopakettiin kuuluu laaja valikoima Noblessan kiintokalusteita, joista etenkin upeat keittiöt valloittavat monipuolisuudellaan sekä laadukkailla materiaaleilla. Usein asiakkaat hämmästelevät sitä, kuinka monta eri kalustetyylin vaihtoehtoa Dekotalon muuttovalmiiseen talopakettiin Videolla Noblessan edustaja esittelee asuntomessukohteen kiintokalusteratkaisuja kuuluu.

Miltä kohteemme vaikutti?

Miltä asuntomessukohteemme vaikutti? Olisitko kaivannut kompaktimpaa asumista tai odotatko enemmän asumisneliöitä? Me Dekotalolla  suunnittelemme juuri sinun tarpeisiin ja makuusi sopivan kokonaisuuden. Yksikään toive ei ole liian pieni kuultavaksi – Suunnitellaan yhdessä juuri se unelmiesi koti!