Deko 172 Perinteinen

Deko 172 on isommankin perheen unelmakoti. Yhteen tasoon on tehokkaasti saatu mahtumaan viisi makuuhuonetta.

Tilava yksikerroksinen koti

Deko 172 on sopiva sinulle, jos tarvitset ison kodin, mutta yhdessä tasossa. Tilavat oleskelutilat ja viisi makuuhuonetta tarjoavat hyvät puitteet sekä perheen yhteisille hetkille että rauhalliset tilat lepoon tai työskentelyyn.

Huoneistoala: 155m²

Kerrosala: 172m²

Makuuhuoneita: 5 kpl

Kerrokset: 1 krs

Perinteinen avokuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Sisään tullessa aulasta avautuu näkymä olohuoneen kautta takapihalle. Keittiö on heti eteisaulan vieressä, joten kauppakasseja ei tarvitse kiikuttaa pitkästi. Tilava keittiö on erillään olohuoneesta, joten kokkausrauha säilyy ja tiskit pysyvät katseilta piilossa. Tähän keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä ja kerralla enemmän porukkaa ruokailemaan.

Tässä kodissa on viisi erikokoista makuuhuonetta, joten jokaisella perheenjäsenellä on oma tila lepoon tai työskentelyyn. Lasten makuuhuoneet on sijoitettu omaan rauhaan talon toiseen päähän. Vanhempien makuuhuone sekä pienempi makuuhuone/työhuone on toisella puolella taloa, jossa on myös kodin peseytymistilat sekä tilava kodinhoitohuone ja tekninen tila. Saunatiloista pääsee helposti ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen kautta ja kodin toinen wc kylpyhuoneessa helpottaa lapsiperheen aamuruuhkaa.

Deko 172 perinteinen talomalli huokuu vanhan ajan tunnelmaa ja sopii hyvin perinteisempää tyyliä arvostavalle. Talo on lämminhenkinen ja maalaisromanttinen. Kiinnostuitko Deko 172 talomallista? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kysy lisää tästä mallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti.

Deko 172 Perinteinen

Talomallin Deko 172 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää