Deko 172 Moderni Plus

Deko 172 on isommankin perheen unelmakoti. Yhteen tasoon on tehokkaasti saatu mahtumaan viisi makuuhuonetta.

Tyylikäs koti isommallekin perheelle

Deko 172 moderni plus on koti trenditietoiselle perheelle. Pelkistetty ja suoralinjainen latomainen ulkoasu istuu hyvin niin maalaismaisemaan kuin kaupunkiin. Isot ikkunat ja ulkoverhouksen pystypanelointi tuovat taloon näyttävyyttä. Tähän upeaan viiden makuuhuoneen kotiin mahtuu isompikin perhe lemmikkeineen.

Huoneistoala: 155m²

Kerrosala: 172m²

Makuuhuoneita: 5 kpl

Kerrokset: 1 krs

Kotiin tulessa avautuu eteisestä heti näkymä takapihalle. Olohuoneen korkeat ikkunat avaavat maiseman upeasti ja tuovat tilaan valoa ja avaruutta. Takapihalle pääset suoraan olohuoneesta. Tilava keittiö on erillään olohuoneesta, joten kokkausrauha säilyy ja tiskit ovat katseilta piilossa. Keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä ja kerralla enemmän porukkaa ruokailemaan.

Tässä kodissa on viisi erikokoista makuuhuonetta, jotka muuttuvat helposti elämäntilanteen mukaan lastenhuoneesta vierashuoneeksi ja työhuoneeksi. Kolme makuuhuoneista on sijoitettu omaan rauhaan toiselle puolelle taloa. Kaksi muuta makuuhuonetta on toisella puolen taloa, jossa on myös kodin peseytymistilat ja kodinhoitohuone. Saunatiloista pääsee helposti ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen ulko-ovesta ja kodin toinen wc helpottaa lapsiperheen aamuruuhkaa.

Deko 172 moderni plus on tyylikäs koti maalle ja kaupunkiin. Tätä tilavaa yksikerroksista talomallia on helppo muokata perheen tarpeiden mukaan. Kysy lisää Deko 172 talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 172 Moderni Plus

Talomallin Deko 172 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää