Deko 172 Avara

Deko 172 on isommankin perheen unelmakoti. Yhteen tasoon on tehokkaasti saatu mahtumaan viisi makuuhuonetta.

Ison perheen yksikerroksinen koti

Deko 172 tuntuu kodilta. Tähän viiden makuuhuoneen kotiin mahtuu suomalaisen elämän koko kirjo eikä kodissa tule ahdasta. Pohjaratkaisu on tarkkaan suunniteltu ja jokainen detalji huolella harkittu.

Huoneistoala: 155m²

Kerrosala: 172m²

Makuuhuoneita: 5 kpl

Kerrokset: 1 krs

Tilava kuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Sisään tullessa aulasta avautuu näkymä olohuoneen kautta takapihalle. Kauppakasseja ei tarvitse kiikuttaa pitkästi, sillä keittiö on aulan vasemmalle puolella. Tilavaan keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä ja useampi ruokailija.

Tässä kodissa on viisi tilavaa makuuhuonetta, joten jokaisella perheenjäsenellä on oma tila lepoon tai työskentelyyn. Lastenhuoneet sijaitsevat talon toisessa päädyssä ja vanhempien huone sekä pienempi makuuhuone/työhuone talon toisella puolella, missä on myös kodin märkätilat. Kodinhoitohuone on tilava ja sen yhteydessä on myös tekninen tila/varasto. Kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi myös wc-istuin ja saunoja pääsee näppärästi ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen uloskäynnin kautta.

Deko 172 avara talomalli on riisuttu ja moderni. Yksinkertainen ja tyylikäs muotokieli, pulpettikatto ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Kiinnostuitko Deko 172 talomallista? Kysy lisää talomallista ja miten siitä voitaisiin muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 172 Avara

Talomallin Deko 172 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää