Deko 172 Klassinen

Deko 172 on isommankin perheen unelmakoti. Yhteen tasoon on tehokkaasti saatu mahtumaan viisi makuuhuonetta.

Ajaton ja kodikas

Mikäli haluat kotisi kestävän aikaa sekä tyylillisesti että tilankin puolesta, valitse Deko 172 klassinen. Tässä tilavassa yksikerroksisessa kodissa on viisi makuuhuonetta, jotka muuntuvat tarvittaessa joustavasti työhuoneesta lastenhuoneeksi ja vierashuoneeksi. Talon arkkitehtuuri on ajaton ja talo sopiikin tyylillisesti niin maaseudulle kuin lähiöasumiseenkin.

Huoneistoala: 155m²

Kerrosala: 172m²

Makuuhuoneita: 5 kpl

Kerrokset: 1 krs

Deko 172 on tilava koti isollekin perheelle. Yhteiset oleskelutilat muodostavat kodin sydämen, jossa koko perhe ja vieraat viihtyvät. Tilavaan keittiöön mahtuu myös ystäväperhe lapsineen ja kesällä jälkiruokakahvit voi kattaa kuistille. Syksyn pimetessä ja kelien viilennyttyä laita takkaan tulet ja nauti kupponen teetä takkatulen loimussa.

Tässä viiden makuuhuoneen kodissa on jokaisella perheenjäsenellä oma tila lepoon ja työskentelyyn. Kolme makuuhuoneista sijaitsee talon toisessa päässä omassa rauhassaan. Kaksi muuta makuuhuonetta ovat toisella puolella taloa, jossa on myös kodinhoitohuone ja peseytymistilat. Kodinhoitohuoneen oven kautta pääsee saunoja omalle pihalle vilvoittelemaan. Talossa on kaksi wc:tä, jotka helpottavat lapsiperheen aamuruuhkaa ja kaikki ehtivät tarhaan, kouluun ja töihin.

Ihastuitko Deko 172 talomalliin? Tätä tilavaa yksikerroksista kotia on helppo muokata perheen tarpeiden mukaan. Klassisen julkisivutyylin voit vaihtaa moderniksi tai perinteiseksi, jo pelkästään kattomuotoa vaihtamalla talon ilme muuttuu. Kysy lisää 172 talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 172 Klassinen

Talomallin Deko 172 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää