Asta-messut Tampereella 2024

2.-4.2.2024
Dekotalo on mukana  Asta -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 2.-4.2.2024.

Asta auttaa elämän isompien päätösten tekemisessä. Messuilla voit vertailla esimerkiksi erilaisia pintamateriaaleja sekä kilpailuttaa valmistalo toimittajat ja keittiöyritykset. Tapahtumasta löydät ideat ja inspiraation oman kodin ilmeeseen ja voit saman katon alta saada tietoa monelta eri taholta ja asiantuntijalta. Astasta saat kotiin viemisiksi uusia tuulia kodin sisustukseen, kylpyhuoneremonttiin tai kodin älyjärjestelmien kilpailutukseen.

Dekotalon messuosastolla sinulla on mahtava mahdollisuus päästä kuulemaan uunituoreista mallistoista, kuten suuren suosion saavuttaneesta SKANDISTA. Messuilla sinua on palvelemassa Dekotalon myynnin nokkamies ja talomyynnin todellinen asiantuntija Mika Issakainen. Mikalta kuulet etenkin siitä, miksi uskallamme väittää, että myymme premium koteja – Meiltä kun saat aidon Dekotalon tavallisen talon hinnalla!

Osallistu samalla 5000€ RaksaRahan arvontaan! Saatat saada tuntuvan edun uuden Dekotalon rakentamiseen. Voit käyttää edun kodin varusteluun tai saada suoraan alennusta!

Aiheena Asta-messuilla on kestävä tulevaisuus sekä älykäs asuminen. Tiesitkö muuten, että jokaisessa Dekotalossa on älykotivalmius? Kaikki valmistuvat Dekotalot varustellaan Wiserin Exxact kytkimillä ja älypistorasioilla. Asiakkaan päätettäväksi jää, kuinka laajasti hän haluaa ottaa Wiserin älykotitoiminnot käyttöönsä. Tutustu vuoden 2023 asuntomessutalon älykotijärjestelmään blogissamme.

 

Asta-messut Tampereella ja niiden mainoskuva, jossa kerrotaan messujen ajankohta ja sijainti

 

ALUERAKENTAMINEN TAMPEREELLA

Tämän lisäksi alueellisesti merkittävää kiinnostusta on herättänyt Dekotalon aluerakentamisen hankkeet, jotka toteutetaan Tampereen Pispalaan ja Holvastin alueelle. Toteutamme Pispalaan ja Holvastiin useita myytäviä kohteita. Tässä on ehdottomasti mahdollisuus saada ensikäden tietoa 2024 toteutettavista kodeista. Onko yksi niistä juuri sinulle? 

 

Pispalan hankkeen visualisointi kuva, kossa kolme 2 kerros taloa ja logo.

 

Tule tapaamaan meitä A -halliin osastolle A220 ja keskustelemaan Dekotalon tarjonnasta. Nouda samalla Dekotalon esitteet ja osallistu arvontaan!

Pääsylippujen hinnat vaihtelevat päiväkohtaisesti ja eri alennusryhmien välillä, joten tarkasta lippuhintasi messujen sivuilta.

Messut ovat kävijöille avoinna
  • Perjantaina 2.2.2023 klo 10–17
  • Lauantaina 3.2.2023 klo 10–17
  • Sunnuntaina 4.2.2023 klo 10–17Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus (TESC)
    Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Mika Issakainen Tampereen Asta-messuilla Dekotalon messuosastolla

Asta-messut Tampereella ja niiden mainoskuva, jossa kerrotaan messujen ajankohta ja sijainti
2.-4.2.2024