Deko 165A Perinteinen

Tästä ajattomasta kodista huokuu toimivuus ja käytännöllisyys. Julkisivujen tarkkaan harkittu selkeys luo tähän kotiin arvokkuuden tuntua.

Perinteisen tyylikäs koti

Deko 165A on yksi suosituimmista talomalleistamme. Tämän kaksikerroksisen kodin pohjaratkaisu on toimiva ja neliöt hyödynnetty tehokkaasti. Deko 165A -mallin suosiota asiakkaidemme keskuudessa nostaa myös pohjaratkaisun helppo muunneltavuus.

Huoneistoala: 142m²

Kerrosala: 165m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 2 krs

Alakerrassa sijaitsevat perheen yhteiset oleskelutilat. Sisään tultaessa eteisaulasta avautuu näkymä olohuoneeseen, jonka yhteydessä on myös L-mallinen keittiö. Tämä yhtenäinen ja avara tila muodostaa kodin sydämen, jossa koko perhe viihtyy. Kodinhoitohuone sijaitsee keittiön läheisyydessä, jolloin ruoanlaiton lomassa voi hoitaa myös arjen pyykkihuoltoa.

Yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta, jotka tarjoavat perheenjäsenille oman tilan työhön ja lepoon. Yläaualasta voidaan tehdä oma oleskelutila perheen nuorisolle ja heidän kavereille. Yläkerran wc:n takana on vaatehuone, joka tuo kotiin lisää säilytystilaa.

Kodin märkätilat ovat talon alakerrassa ja niihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Saunasta pääsee näppärästi ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta. Kodin toinen wc on alakerrassa portaiden vieressä ja kylpyhuoneessa on varaus kolmannelle wc:lle.

Deko 165A on joustavasti muunneltavissa, jonka vuoksi se on yksi suosituimmista talomalleistamme. Alakertaan voidaan tehdä yksi makuuhuone lisää pienentämällä olohuonetta. Yläkerrasta voidaan jättää keskimmäinen makuuhuone pois, jolloin olohuoneen tila voidaan avata kahden kerroksen korkuiseksi. Keittiöön voidaan lisätä niemeke, joka tuo lisää työ- ja laskutilaa.

Deko 165A on perinteisen tyylikäs koti, joka sopii hyvin suomalaiseen maisemaan. Voisiko tämä olla teille sopiva koti, haluaisitko tietää lisää, miten sitä voidaan muokata teille sopivaksi? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja aloitetaan yhdessä teidän uuden kodin suunnittelu.

Deko 165A Perinteinen

Talomallin Deko 165A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää