Deko 165A Klassinen

Tästä ajattomasta kodista huokuu toimivuus ja käytännöllisyys. Julkisivujen tarkkaan harkittu selkeys luo tähän kotiin arvokkuuden tuntua.

Klassinen ja toimiva

Neljän makuuhuoneen Deko 165A talomalli on yksi asiakkaidemme suosikeista. Alakerrassa sijaitsevat perheen yhteiset oleskelutilat. Heti sisään tultaessa avautuu eteisaulasta näkymä olohuoneeseen, jonka yhteydessä on myös L-mallinen keittiö. Tämä yhtenäinen ja avara tila muodostaa kodin sydämen, jossa koko perhe viihtyy.

Huoneistoala: 142m²

Kerrosala: 165m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 2 krs

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, jotka tarjoavat perheenjäsenille oman tilan työhön ja lepoon. Perheen nuorisolle voidaan tehdä yläaulaan oma olohuone, jossa nuoret voivat viettää aikaa kavereiden kanssa. Yläkerran wc:n yhteydessä on vaatehuone, jossa voi säilyttää esimerkiksi kausivaatteita.

Kodin märkätilat ovat talon alakerrassa, eteisaulan vieressä. Kodinhoitohuoneessa hoituu perheen pyykkihuolto ja se toimii myös pukuhuoneena saunojille. Kodinhoitohuoneesta on oma uloskäynti etukuistille, jota kautta saunasta pääsee näppärästi vilvoittelemaan tai lenkin jälkeen voi suoraan pujahtaa suihkuun. Alakerrassa portaiden vieressä on tekninen tila, jota voi käyttää myös varastona.

Joustavan muunneltavuuden vuoksi Deko 165A on yksi suosituimmista talomalleistamme. Esimerkiksi olohuoneesta voidaan rajata erillinen työ-/makuuhuoneen alakertaan. Yläkerrasta voidaan jättää keskimmäinen makuuhuone pois ja avata olohuoneen tila kahden kerroksen korkuiseksi. Keittiöön voidaan lisätä niemeke, joka tuo lisää työ- ja laskutilaa. Tuleeko mieleen muita muutosehdotuksia, jolla Deko 165A:sta saadaan teille sopiva koti?

Deko 165A klassinen talomalli sopii hyvin niin kaupunki- kuin maalaismaisemaan. Kysy lisää tästä talomallista ja ota yhteyttä oheisella lomakkeella, aloitetaan yhdessä uuden kodin suunnittelu.

Deko 165A Klassinen

Talomallin Deko 165A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää