Deko 165A Moderni

Tästä ajattomasta kodista huokuu toimivuus ja käytännöllisyys. Julkisivujen tarkkaan harkittu selkeys luo tähän kotiin arvokkuuden tuntua.

Käytännöllistä selkeyttä

Deko 165A on yksi suosituimmista talomalleistamme. Tässä kaksikerroksisessa neljän makuuhuoneen kodissa on neliöt hyödynnetty tehokkaasti ja malli on helposti muokattavissa. Talon ulkomittojen puolesta se sopii myös kaupunkitonteille.

Huoneistoala: 142m²

Kerrosala: 165m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 2 krs

Katettu avokuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Eteisaulasta avautuu näkymä olohuoneeseen. Tilava L-mallinen keittiö muodostaa olohuoneen kanssa yhtenäisen ja avaran tilan, jossa perunakattilan kiehuessa voi myös seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Kodinhoitohuone sijaitsee keittiön läheisyydessä, jolloin ruoanlaiton lomassa voi hoitaa myös arjen pyykkihuoltoa. Olohuoneesta on mahdollista rajata tila makuu- tai työhuoneelle.

Yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta, joten perheenjäsenillä on oma rauhallinen tila lepoon ja työskentelyyn. Yläaulaan voidaan tehdä oma oleskelutila perheen teini-ikäisille ja niiden kavereille. Toisen kerroksen wc:n takana on vaatehuone, jossa voi säilyttää esimerkiksi kausivaatteita.

Kodin pesutilat ovat alakerrassa ja niihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Saunoja pääse ulos vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta. Talon toinen wc on alakerrassa portaiden vieressä ja kylpyhuoneessa on varaus wc-istuimelle, jolloin perheen arkiaamut sujuvat joutuisammin.

Deko 165A moderni on tyylikäs kaupunkikoti. Suosikkimallin isot ikkunat ja moderni ilme sopii hyvin urbaaniin miljööseen. Talon ilmettä voi muuttaa esimerkiksi muuttamalla kattomuodon pulpettikatoksi! Voisiko Deko 165A sopiva koti teille? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja aloitetaan teidän unelmien kodin suunnittelu.

Deko 165A Moderni

Talomallin Deko 165A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää