Deko 133A Perinteinen

Koti on tilankäytöltään tehokas. Tämä suosikkimalli toimii kaikille ja muuntuu elämäntilanteiden mukaan.

Perinteinen ja toimiva koti

Tässä yksikerroksisessa kodissa on tilaa elämälle. Talossa on neljä makuuhuonetta, joita voi muokata perheelle sopivaksi. Yhteiset oleskelutilat ovat luontevasti keskellä taloa ja ne tarjoavat kodikkaat puitteet perheen yhdessäolon hetkiin. L-mallinen keittiö on olohuoneen katseilta suojassa, joten ei haittaa, vaikka kiireisen arjen keskellä tiskit jäisivät hoitamatta.

Huoneistoala: 118m²

Kerrosala: 133m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 3 krs

Perinteinen avokuisti toivottaa tervetulleeksi ja sinne on mukava kattaa vaikkapa päiväkahvit. Eteisessä on erillinen varasto, johon ylimääräiset vaatteet, kengät ja urheiluvarusteet saa säilytykseen. Talon toinen uloskäynti on kodinhoitohuoneessa, joka helpottaa arjen askareita. Pyykit saa näppärästi ulos kuivumaan ja saunoja pääsee helposti vilvoittelemaan.

Deko 133 A perinteinen talomallin ulkoasu huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Julkisivultaan lämminhenkinen ja tyyliltään maalaisromanttinen talo istuu hyvin idylliseen maalaismaisemaan. Toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä. Tämä talomalli on asiakkaidemme suosikki ­– onko se myös sinun suosikkisi?

Kysy lisää Deko 133 A talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 133A Perinteinen

Talomallin Deko 133A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää