Deko 133A Klassinen

Koti on tilankäytöltään tehokas. Tämä suosikkimalli toimii kaikille ja muuntuu elämäntilanteiden mukaan.

Tilankäytöltään tehokas koti

Tämän kodin suunnittelussa on huomioitu arjen sujuminen – yhteiset tilat ovat kätevästi keskellä taloa ja kaikki arjen toiminnan kannalta olennaiset asiat käden ulottuvilla. Tässä tilaihmeessä on neljä makuuhuonetta, joten koti sopii vähän isommallekin perheelle. Yhteiset oleskelutilat tarjoavat hyvän toimivuuden ja kodikkuuden. Olohuoneen ja keittiön läheisyys luo hyvin toimivat puitteet erilaisille kodin juhlille. Arjen ruokailuja sujuvoittaa tilava L-mallinen keittiö, jossa kaikki on helposti käden ulottuvilla ja ruoanlaitto mukavaa.

Huoneistoala: 118m²

Kerrosala: 133m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Pääsisäänkäynnin vieressä on tekninen tila, jota voi käyttää myös varastona. Keittiöstä pääsee kodinhoitohuoneeseen, joka on selkeän mallinen ja siellä on hyvin säilytystilaa. Talon toinen uloskäynti on suoraan kodinhoitohuoneesta, josta on näppärä viedä pyykkejä ulos kuivumaan tai saunojan käydä vilvoittelemassa.

Deko 133 A klassinen talomallin ulkoasu on ajaton. Tyylikäs muotokieli henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta sointuu myös hyvin suomalaiseen maalaismaisemaan. Tämä suosikkimallin toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä.

Kysy lisää Deko 133 A talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 133A Klassinen

Talomallin Deko 133A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää