Deko 133A Moderni

Koti on tilankäytöltään tehokas. Tämä suosikkimalli toimii kaikille ja muuntuu elämäntilanteiden mukaan.

Ajatonta kodikkuutta

Deko 133 A mallin tilaratkaisut parantavat arjen sujumista. Tässä tilaihmeessä on neljä makuuhuonetta, joita voi muokata perheelle sopivaksi tai muuttaa pienin huone esimerkiksi työ- tai kirjastohuoneeksi. Eteisessä on erillinen ovella varustettu varasto, johon ylimääräiset vaatteet, kengät ja vaikkapa urheiluvarusteet saa kätevästi katseilta suojaan. Talon toinen uloskäynti on suoraan kodinhoitohuoneesta, josta saunoja pääsee helposti vilvoittelemaan.

Huoneistoala: 118m²

Kerrosala: 133m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Keskellä taloa sijaitsevat yhteiset oleskelutilat tarjoavat hyvän toimivuuden ja kodikkuuden. L-mallinen keittiö on käytännöllinen ja ruoanlaitto leppoisaa. Ruokailun jälkeen voi siirtyä olohuoneeseen ruokalevolle. Väliseinä erottaa keittiön olohuoneesta, joten mahdolliset tiskit ovat katseilta piilossa.

Kodinhoitohuone selkeän mallinen ja siellä on hyvin säilytystilaa. Erillisen uloskäynnin myötä pyykit on helppo viedä ulos kuivumaan. Kylpyhuoneeseen on mahdollista asentaa wc-istuin.

Deko 133 A moderni talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä ja moderni. Yksinkertainen ja tyylikäs muotokieli sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Toimiva pohjaratkaisu takaa edullisen asumisen laadusta tinkimättä. Onko asiakkaidemme suosikkimalli myös sinun suosikkisi?

Kysy lisää Deko 133 A talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 133A Moderni

Talomallin Deko 133A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää