Deko 196 Klassinen

Viimeistelty, pelkistetty, yhtä aikaa näyttävä, tilava ja toimiva. Deko 196 on edustava, skandinaavisen minimalistiseen tyyliin suunniteltu koti.

Käytännöllinen ja tilava

Deko 196 on tyylikäs koti, jonka pohjaratkaisu on selkeä ja käytännöllinen. Viiden makuuhuoneen koti sopii isommallekin perheelle!

Huoneistoala: 169m²

Kerrosala: 196m²

Makuuhuoneita: 5 kpl

Kerrokset: 2 krs

Astu sisään katetulta kuistilta. Eteisestä avautuu aula, jonka vieressä on heti keittiö ja olohuone. L-mallinen keittiö niemekkeellä tarjoaa paljon laskutilaa kauppakassien purkamiseen sekä ruoanlaittoon. Yhtenäinen tila olohuoneen kanssa mahdollistaa vieraiden tai perheen kanssa seurustelun ruoanlaiton lomassa. Talon päädyssä on katettu terassi, jonne voi kesällä kattaa päiväkahvit. Alakerrassa on yksi huone, joka toimii esimerkiksi pukuhuoneena, sillä sen kautta kuljetaan saunatiloihin.

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, jotka tarjoavat omaa rauhaa sitä kaipaavalle. Yläaulan oleskelutilaan voi tehdä nuorisolle oman olohuoneen, joka jatkuu tarvittaessa myös parvekkeelle. Pyykinpesulle ja kodinhoidolle on oma tilansa myös yläkerrassa.

Päätysisäänkäynnin ansiosta Deko 196 on mahdollista sijoittaa myös kapealla tontille. Julkisivun ilmeikkyyttä ja näyttävyyttä antaa katettu sisäänkäynti terassi-parveke yhdistelmä. Ulkoverhousta tai kattomuotoa muuttamalla talon ilme muuttuu entisestään!

Onko Deko 196 kuin teille tehty koti? Kysy lisätietoa oheiselle lomakkeella ja aloitetaan yhdessä teidän kodin suunnittelu.

Deko 196 Klassinen

Talomallin Deko 196 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää