Deko 196 Moderni

Viimeistelty, pelkistetty, yhtä aikaa näyttävä, tilava ja toimiva. Deko 196 on edustava, skandinaavisen minimalistiseen tyyliin suunniteltu koti.

Laatua ja tyylikkyyttä

Viimeistelty, pelkistetty, yhtä aikaa näyttävä, tilava ja toimiva. Deko 196 moderni on edustava, skandinaavisen minimalistiseen tyyliin suunniteltu koti, josta ei laadukkaita yksityiskohtia puutu. Päätysisäänkäynti mahdollistaa talon sijoittamisen myös kapealle tontille.

Huoneistoala: 169m²

Kerrosala: 196m²

Makuuhuoneita: 5 kpl

Kerrokset: 2 krs

Sisäänkäyntiä suojaa katettu kuisti. Eteisestä avautuu aula, jonka varrella on vessa, olokeittiö ja portaat. Aulan toisessa päässä on pukuhuone/harrastetila, jonka kautta kuljetaan kylpyhuoneeseen ja saunaan. Yhtenäinen olohuone-keittiö on kodin sydän, jossa koko perhe viihtyy. L-mallinen ja saarekkeellinen keittiö on käytännöllinen, johon mahtuu useampikin kokki. Isot ikkunat tuovat tilaan valoa ja tila jatkuu tarvittaessa talon päädyssä olevalle katetulle terassille. Eteisen vieressä on tekninen tila, joka toimii tarvittaessa myös pienenä varastotilana.

Omaa rauhaa kaipaava voi siirtyä yläkertaan, jossa on neljä makuuhuonetta. Yläaulaan voi tehdä viihtyisän oleskelutilan ja jatkaa sitä tarvittaessa myös parvekkeelle. Perheen pyykkihuolto on sijoitettu myös yläkertaan ja näin pyykkejä ei tarvitse liikutella kerroksien välillä.

Deko 196 talomallin katettu sisääntulo ja terassi-parveke yhdistelmä luo ilmettä ja näyttävyyttä julkisivuun. Modernimpaa ilmettä saadaan esimerkiksi vaihtamalla kattomuoto pulpettikatoksi!

Voisiko Deko 196 olla teille sopiva koti? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja aloitetaan teidän unelmien kodin suunnittelu.

Deko 196 Moderni

Talomallin Deko 196 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää