Deko 159 Perinteinen

Deko 159 talomalli suomalaiseen makuun suunniteltu, toimiva yksikerroksinen koti. Tässä kodissa on rauhaa ja tilaa niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Perinteinen ja toimiva koti

Deko 159 tuntuu kodilta. Sisäänvedetty kuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Eteisestä pääset aulaan, josta pääset keskellä taloa sijaitseviin yhteisiin oleskelutiloihin. Saarekemallinen keittiö luo tähän kotiin ylellisyyttä, se myös tarjoaa hyvin työskentely- ja laskutilaa ostoskassien purkamiseen ja ruoanlaittoon. Kodinhoitohuone on kätevästi keittiön läheisyydessä, joten pyykkiä voi pyöräyttää samalla kun perunat kiehuvat.

Huoneistoala: 142m²

Kerrosala: 159m²

Makuuhuoneita: 1 kpl

Kerrokset: 1 krs

Keittiön ja olohuoneen välissä on seinä, joka rytmittää muutoin avonaista tilaa ja tarjoaa näkösuojaa. Väliseinän toisella puolella on takka, joka luo tunnelmaa olohuoneeseen. Tässä kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joista kolme on sijoitettu samalla puolen taloa. Vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa toisella puolen taloa ja sen yhteydessä on vaatehuone, joka tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa. Makuuhuoneesta on myös käynti kylpyhuoneeseen, jota voidaan käyttää, mikäli kodinhoitohuone halutaan pitää erillään saunaosastosta.

Deko 159 perinteinen talomalli huokuu vanhan ajan tunnelmaa ja sen maalaisromanttinen ulkoasu istuu hyvin vehreän metsän keskelle tai viljapellon laidalle. Taloon voidaan lisätä suuri katettu terassi, jonne pääsee suoraan olohuoneesta. Tontista riippuen sisäänkäynti voidaan sijoittaa joko talon päätyyn tai sivulle.

Kiinnostuitko Deko 159 talomallista? Kysy lisää tästä mallista ja miten sitä voidaan muokata teille sopivaksi. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 159 Perinteinen

Talomallin Deko 159 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää