Deko 159 Moderni

Deko 159 talomalli suomalaiseen makuun suunniteltu, toimiva yksikerroksinen koti. Tässä kodissa on rauhaa ja tilaa niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Ajaton ja moderni

Tämän kodin pohjaratkaisun jokainen detalji on huolella harkittu. Iso sisennetty kuisti toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin. Sisään tullessa pääset aulaan, josta avautuu tilava keittiö ja olohuone. Saarekemallinen keittiö luo tähän kotiin ylellisyyttä, se myös tarjoaa hyvin työskentely- ja laskutilaa ostoskassien purkamiseen ja ruoanlaittoon. Keittiön ja olohuoneen välissä on seinä, joka rytmittää tilaa ja tarjoaa näkösuojaa.

Huoneistoala: 142m²

Kerrosala: 159m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Tässä kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta. Lasten huoneet ovat talon toisessa päädyssä omassa rauhassa. Olohuoneen vieressä on vanhempien makuuhuone, jossa on vaatehuone tuomassa mukavasti säilytystilaa. Kylpyhuoneeseen pääsee suoraan vanhempien makuuhuoneesta tai kodinhoitohuoneesta. Kylpyhuone on tilava ja sen yhteydessä on talon toinen wc.

Deko 159 moderni talomallin ulkoasu on moderni ja selkeä ja se sopiikin hyvin urbaaniin miljööseen. Talon ilmettä voi muuttaa kattomuotoa vaihtamalla. Tähän taloon voi valita myös suuren katetun terassin, jonne pääsee suoraan olohuoneesta. Sisäänkäynti voidaan sijoittaa tontista riippuen joko talon päätyyn tai sivulle.

Kiinnostuitko Deko 159 talomallista? Kysy lisää tästä mallista ja miten sitä voidaan muokata teille sopivaksi. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 159 Moderni

Talomallin Deko 159 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää