Deko 158 Moderni

Deko 158 on tämän päivän arkkitehtuuria parhaimmillaan. Toimiva kaksikerroksinen koti, jossa perheen yhdessäololle löytyy tilaa.

Kodikas ja käytännöllinen

Deko 158 moderni on viihtyisä koti. Tässä kaksikerroksisessa kodissa on hyvin tilaa niin perheen yhteisille hetkille kuin omaa rauhaa sitä kaipaaville. Sisäänkäynti on sisäänvedetyssä kuistissa, joka pitää ulko-oven edustan säältä suojassa. Kauppakassit saat kannettua nopeasti eteisen vieressä olevaan keittiöön. Tässä keittiössä kokkailu on helppoa, sillä kaikki on näppärästi käden ulottuvilla. Ruoanlaiton lomassa voit seurata muun perheen touhuja olohuoneen puolella. Ruokailulle löytyy oma valoista tila, johon mahtuu isompikin ruokapöytä.

Huoneistoala: 132m²

Kerrosala: 158m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 2 krs

Kodin neljä makuuhuonetta on sijoitettu yläkerran rauhaan. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja toisesta makuuhuoneesta pääsee parvekkeelle. Yksi makuuhuoneista voidaan jättää tekemättä, jolloin valoisan olohuoneen tila avartuu kahden kerroksen korkuiseksi. Kodin märkätilat ovat alakerrassa talon päädyssä. Kompaktin kodinhoitohuoneen kautta kuljetaan kylpyhuoneeseen ja saunaan. Kodinhoitohuoneesta pääsee myös tekniseen tilaan.

Deko 158 on viihtyisä koti, jonka sydän on olohuone-keittiö kokonaisuus! Modernit isot ikkunat tuovat tilaan avaruutta ja valoa. Yhteiset oleskelutilat jatkuvat myös talon ulkopuolelle sisennetyn kuistin ja terassin sekä parvekkeen myötä! Julkisivultaan talo on moderni, johon ilmeikkyyttä saa lisää esimerkiksi vaihtamalla kattomuodon harjakatosta pulpettikattoiseksi.

Kiinnostuitko Deko 158 talomallista? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja aloitetaan teidän unelmien kodin suunnittelu.

Deko 158 Moderni

Talomallin Deko 158 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää