Deko 158 Klassinen

Deko 158 on tämän päivän arkkitehtuuria parhaimmillaan. Toimiva kaksikerroksinen koti, jossa perheen yhdessäololle löytyy tilaa.

Viihtyisä ja tilava koti

Deko 158 on kodikas ja käytännöllinen koti, jossa on hyvin tilaa perheen yhteisille hetkille. Tässä neljän makuuhuoneen kodissa on myös jokaiselle oma rauhallinen tila lepoon ja työskentelyyn. Avarat tilat ja isot ikkunat tuovat kotiin paljon valoa ja lisäävät viihtyisyyttä.

Huoneistoala: 132m²

Kerrosala: 158m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 2 krs

Astu kotiin sisäänvedetyn kuistin kautta. Eteisestä pääset suoraan kulkemaan keittiöön, joten kauppakasseja ei tarvitse pitkästä kanniskella. Kompaktissa niemekkeellisessä keittiössä kaikki näppärästi käden ulottuvilla, jolloin ruoanlaitto on nautinnollisempaa. Keittiöstä on näkö- ja keskusteluyhteys olohuoneen puolelle, jolloin voit seurata hyvin kokkailun lomassa perheen touhuja tai seurustella vieraiden kanssa. Ruokailutila on valoisa ja siihen mahtuu isompikin ruokapöytä.

Makuuhuoneet ovat omassa rauhassa yläkerrassa. Neljän makuuhuoneen lisäksi yläkerrasta löytyy myös yksi vaatehuone, wc ja parveke. Halutessaan yksi makuuhuone voidaan jättää tekemättä, jolloin olohuoneeseen saadaan kahden kerroksen korkuinen huonetila!

Alakerrassa on kodin märkätilat. Kodinhoitohuoneen kautta pääsee kylpyhuoneeseen ja saunaan. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös tekninen tila. Kodin toinen wc alakerrassa helpottaa lapsiperheiden aamuruuhkaa ja kaikki kerkeävät ajoissa liikenteeseen.

Ihastuitko Deko 158 klassiseen kotiin? Tämä klassinen koti henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta se istuu hyvin myös maalaismaisemaan. Talon ilmettä voi helposti muuttaa vaihtamalla kattomuotoa! Kysy lisää Deko 158 talomallista ja miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 158 Klassinen

Talomallin Deko 158 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää