Deko 153A Perinteinen

Deko 153 A talomalli on hyvän arkkitehtisuunnittelun taidonnäyte. Pohjaratkaisujen muunneltavuuden ansiosta talo sopii monenlaisille perheille.

Perinteinen koti suomalaisessa maisemassa

Deko 153 A on asiakkaidemme suosikkimalli, eikä syyttä! Pohjaratkaisu sopii hyvin erilaisille perheille ja sitä on helppo muunnella. Kodin sisäänkäyntiä suojaa katettu avoterassi, josta päästään suoraan aulaan. Talon kolme tilavaa makuuhuonetta ja wc jää aulan oikealle puolelle ja vasemmalla avautuu keittiö-olohuone kokonaisuus, joka on ehdottomasti tämän kodin sydän. Yhtenäinen tila on avoin ja avara, jossa perheen on helppo viettää yhdessä aikaa tai kestitä vieraita. Kodin isoin makuuhuone on sijoitettu talon toiselle reunalla omaan rauhaa. Tämän makuuhuoneen yhteydessä on kätevästi vaatehuone, joka tarjoaa hyvin säilytystilaa.

Huoneistoala: 137m²

Kerrosala: 153m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Keittiön toisella puolen, keskellä taloa on kodin märkätilat. Peseytymistiloihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta, joka on käytännöllinen ja kompakti. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös varastotilaa sekä oma sisäänkäynti, joka sujuvoittaa arjen kulkua.

Deko 153 A perinteisen talomallin ulkoasu huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Tämä lämminhenkinen ja maalaisromanttinen talo istuu hyvin idylliseen maalaismaisemaan. Talon on mahdollista sijoittaa lähes jokaiselle tontille ja sen pohjaratkaisussa on valinnanvaraa. Talon voi valita myös peilikuvana, jolloin saadaan yksilöllisesti tontille parhaiten sopiva malli.

Kysy lisää Deko 153 A talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös samoilla ulkomitoilla oleviin Deko 153 B, Deko 153 D ja Deko 153E talomalleihin!

Deko 153A Perinteinen

Talomallin Deko 153A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää