Deko 153A Moderni

Deko 153 A talomalli on hyvän arkkitehtisuunnittelun taidonnäyte. Pohjaratkaisujen muunneltavuuden ansiosta talo sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Taidokkaasti muuntuva

Tämän talomallin sisäänkäyntiä suojaa katettu avokuisti, josta päästään suoraan aulaan. Aulan toiselle puolelle jää talon kolme makuuhuonetta ja wc ja toisella puolella avautuu keittiö ja olohuone, jotka ovat luontevasti keskellä taloa. Omassa rauhassaan talon toisessa päädyssä on vanhempien makuuhuone, jonka yhteydessä on mukavan kokoinen vaatehuone.

Huoneistoala: 137m²

Kerrosala: 153m²

Makuuhuoneita: 4 kpl

Kerrokset: 1 krs

Yhteiset oleskelutilat ovat avaria ja luovat kodin sydämen. Avoimessa keittiö-olohuone tilassa kotikokki voi helposti osallistua perheen tai vieraiden kanssa seurusteluun ruoanlaiton lomassa. Takka luo tunnelmaa olohuoneeseen iltojen pimetessä ja kelien viiletessä. Käytävän toisella puolella on kodin peseytymistilat, jonne kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös tekninen tila/varasto, jossa voi säilyttää esimerkiksi urheiluvälineitä ja kodinhoitohuoneen erillinen sisäänkäynti helpottaa arjen askareissa.

Deko 153 A moderni talomalli on tyylikäs kaupunkikoti. Selkä ja moderni muotokieli sopii hyvin urbaaniin miljööseen. Tämä talo on yksi Dekotalon asiakkaiden suosikkimalleista. Talon on mahdollista sijoittaa lähes jokaiselle tontille ja sen pohjaratkaisussa on valinnanvaraa. Talon voi valita myös peilikuvana, jolloin saadaan yksilöllisesti tontille parhaiten sopiva malli.

Kysy lisää Deko 153 A talomallista. Monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös samoilla ulkomitoilla oleviin Deko 153 B, Deko 153 D ja Deko 153E talomalleihin!

Deko 153A Moderni

Talomallin Deko 153A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää