Deko 147A Klassinen

Deko 147A talomallin pohjaratkaisu on upea ja toimiva kokonaisuus, jossa on avarat ja valoisat tilat.

Deko uutuusmalli
True

Väljä pohjaratkaisu, tehokkaat neliöt

Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa on raikas, valossa kylpevä pohjaratkaisu. Kodin sydän on ehdottomasti tilava olohuone-keittiö kokonaisuus, jonka suuret ikkunat avaavat maiseman upeasti ja valaisevat tilan. Iso, sisäänvedetty terassi reunustaa kotia ja tarjoaa käytännöllisiä lisäneliöitä.

Huoneistoala: 129m²

Kerrosala: 147m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Deko 147A pohjaratkaisu on tarkkaan harkittu ja sen tehokkaisiin neliöihin on saatu kaikki tarpeellinen erittäin toimivalla tavalla. Oleskelutilat tarjoavat loistavat puitteet niin arkeen kuin juhlaan. Käytännöllinen, liedellinen keittiösaareke rytmittää tilaa ja perunakattilan kiehuessa voi helposti seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Perheen pyykkihuoltokin hoituu kokkailun lomassa, sillä kodinhoitohuone sijaitsee keittiön vieressä.

Kodin kolme makuuhuonetta sijaitsevat samalla puolen taloa ja tarjoavat perheenjäsenille oman tilan. Päämakuuhuoneen arjen luksus on oma uloskäynti katetulle päätyterassille. Kodin märkätilat on sijoitettu talon päätyyn, eteisen viereen. Kodinhoitohuone toimii saunojien pukuhuoneena ja oman uloskäynnin myötä myös arkieteisenä. Tässä talomallissa on tilava sauna, jossa on vastakkain istuttavat lauteet.

Deko 147A klassinen on toimiva kokonaisuus, joka mukautuu perhekoon ja tarpeiden vaihdellessa. Talomallin elegantti ja ajaton ulkoasu istuu hyvin erilaisiin maisemiin ja ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Tähän talomalliin pääset tutustumaan Lohjan Asuntomessuilla 2021, kohde Dekotalo Kuulas.

Kysy lisää Deko 147A talomallista, monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös Deko 147A avara plus ja Deko 147B talomalleihin!

Deko 147A Klassinen

Talomallin Deko 147A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää