Deko 147A Avara Plus

Deko 147A talomallin pohjaratkaisu on upea ja toimiva kokonaisuus, jossa on avarat ja valoisat tilat.

Deko uutuusmalli
True

Moderni kaupunkikoti

Deko 147A avara plus on näyttävä kokonaisuus, jossa on väljä mutta samalla tehokas pohjaratkaisu. Luonnonvalo tulvii sisään laajojen ikkunapintojen kautta ja sisätilat jatkuvat upeasti katetulle terassille.

Huoneistoala: 129m²

Kerrosala: 147m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Tässä talomallissa makuuhuoneet ja saunaosasto ryhmittyvät avarien oleskelutilojen ympärille. Tilava olohuone-keittiö kokonaisuus muodostaa kodin sydämen, joka tarjoaa loistavat puitteen niin arkeen kuin juhlaan. Upeat, suuret ikkunat päästävät lävitse huomattavan paljon valoa ja talon oleskelutiloista näet auringonsäteet melkeinpä läpi päivän. Liedellinen keittiösaareke rytmittää tilaa ja kokkailun lomassa voi vaihtaa päivän kuulumisia perheen kanssa.

Yksikerroksinen pohjaratkaisu on vaivaton ja tehokas, jokainen neliö on tarkkaan suunniteltu ja otettu hyötykäyttöön. Kodin kolme makuuhuonetta tarjoavat perheenjäsenille omaa tilaa ja rauhaa. Eteisen vieressä, talon päädyssä on saunatilat, kodinhoitohuone sekä tekninen tila. Tilavassa saunassa on vastakkain istuttavat lauteet ja jäähylle voi pujahtaa nopeasti kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin kautta.

Deko 147A avara plus on upea kokonaisuus, jonka moderni tyyli sopii hyvin urbaaniin mijööseen. Tämän talomallin pohjaratkaisu on tarkkaan harkittu ja neliöt hyödynnetty tehokkaasti. Taloa reunustava, suuri terassi tarjoaa käytännöllisiä lisäneliöitä kodille ja sinne mahtuu kaikki toiminnallisuudet riippukeinusta grilliin ja paljusta yrittitarhaan. Tämä talomalli on esillä Lohjan Asuntomessuilla 2021, tutustu Dekotalo Kuulaaseen.

Kysy lisää Deko 147A talomallista, monipuolisilla muuntelumahdollisuuksilla siitä voidaan muokata teille sopiva koti! Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Tutustu myös Deko 147A klassinen ja Deko 147B talomalleihin

Deko 147A Avara Plus

Talomallin Deko 147A muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää