Deko 116 Moderni

Tämän kodin lähtökohtana on aktiivisen arjen sujuminen. Huolellisella suunnittelulla on luotu puitteet turvalliselle ja toimivalle elämälle kiireenkin

Tehokas ja toimiva

Deko 116 talomalli on asiakkaiden suosikki, ei suotta: arki sujuu, kun kaikelle tarpeelliselle on paikkansa ja kodin tilat ovat tarkkaan harkitut. Sisäänkäyntiä suojaa katettu avokuisti, josta päästään aulaan. Avara keittiö-olohuone -kokonaisuus on luontevasti keskellä taloa ja tarjoaa tilaa perheen yhdessäololle. L-mallinen keittiö on tilankäytöltään tehokas ja sujuvoittaa arjen ruokailuja. Olohuoneen ja keittiön läheisyys luo hyvin toimivat puitteet erilaisille kodin juhlille.

Huoneistoala: 102m²

Kerrosala: 116m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Tämä koti on perheasunto, joka sopii kaikille. Kolme tilavaa makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille taloa ja siten ne tarjoavat asujille rauhalliset tilat oleskeluun, lepoon tai työskentelyyn. Vaatehuone tarjoaa säilytystilaa ja tekninen tila toimii tarvittaessa myös pienenä varastona. Keittiöstä pääsee kodinhoitohuoneeseen ja peseytymistiloihin. Kodinhoitohuoneessa on talon toinen uloskäynti, mistä on kätevä toimittaa arjen askareita ja saunojakin pääsee vilvoittelemaan.

Deko 116 moderni talomallin ulkoasu on tyyliltään selkeä ja moderni. Yksinkertainen muotokieli ja isot ikkunat sopivat hyvin kaupunkimaisemaan. Ilmeikkyyttä taloon saa esimerkiksi kattomuotoa vaihtamalla. Tämä suosikkimalli on helposti ja monipuolisesti muunneltavissa perheen tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko Deko 116 talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 116 Moderni

Talomallin Deko 116 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää