Deko 116 Klassinen

Tämän kodin lähtökohtana on aktiivisen arjen sujuminen. Huolellisella suunnittelulla on luotu puitteet turvalliselle ja toimivalle elämälle kiireenkin

Toimiva koti

Deko 116 on asiakkaidemme suosikki, eikä turhaan. Pohjaratkaisu on toimiva monelle perheelle, mutta se on myös helposti muunneltavissa. Tämän kodin lähtökohtana on aktiivisen arjen sujuminen. Huolellisella suunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti ja kotiin on luotu puitteet toimivaan elämään kiireellisen arjen keskellä. Sisäänkäyntiä suojaa katettu avokuisti, josta on käynti aulaan. Aulasta avautuu avara keittiö-olohuone kokonaisuus, joka on kodin sydän. L-mallinen keittiö on tilankäytöltään tehokas ja ruoanlaitto on mukavaan, kun kaikki on käden ulottuvilla. Ruokailun jälkeen voi siirtyä olohuoneeseen ruokalevolle. Olohuoneen ja keittiön läheisyys luo hyvät puitteet erilaisille kodin juhlille.

Huoneistoala: 102m²

Kerrosala: 116m²

Makuuhuoneita: 3 kpl

Kerrokset: 1 krs

Deko 116 on perheasunto, joka sopii kaikille. Talon kolme tilavaa makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille taloa ja ne tarjoavatkin perheenjäsenille rauhallisen tilan työskentelyyn ja lepäilyyn. Keittiöstä pääsee kodinhoitohuoneeseen ja peseytymistiloihin. Kodinhoitohuoneessa on talon toinen uloskäynti, mistä on kätevä toimittaa arjen askareita ja saunojakin pääsee vilvoittelemaan. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös tekninen tila, jota voi tarvittaessa käyttää myös varastona.

Deko 116 klassinen talomallin ulkoasu on ajaton. Tyylikäs muotokieli henkii modernia kaupunkitunnelmaa, mutta sointuu myös hyvin suomalaiseen maalaismaisemaan. Tämä suosikkimalli on helposti ja monipuolisesti muunneltavissa perheen tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko Deko 116 talomallista? Kysy lisää talomallista tai miten siitä voidaan muokata teille sopiva koti. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Deko 116 Klassinen

Talomallin Deko 116 muut tyylisuunnat

Asiakasversioita

Tästä mallista ei ole vielä esimerkkejä asiakasversioista.

Muokkaa talo mieleiseksesi

Voit valita taloon yhden valmiista tyylisuunnistamme tai yhdistellä eri tyylisuuntia. Ulkoverhouksella, kattomuodolla ja terasseilla saat lisättyä taloosi yksilöllistä ilmeikkyyttä.

harjakatto

Harjakatto
Hillitty ja ajaton

murrettu harjakatto

Murrettu harjakatto
Ilmeikäs vaihtoehto

epasymmetrinen harjakatto

Epäsymmetrinen harjakatto
Modernia tyylikkyyttä

pulpettikatto

Pulpettikatto
City-ympäristöön täydellinen

Kysy lisää