Rakentaminen

Talopaketit toiveiden ja budjetin mukaan

Dekotalon joustavat talopaketit

Dekotalon talopaketit tarjoavat sinulla loistavia asumisen ratkaisuja – ja kaikki hoituu kätevästi yhdellä ainoalla sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Oletko ensi kertaa rakentamassa tai haluatko vain päästä rakentamisessa mahdollisimman helpolla? Tällöin valintasi on muuttovalmis talopaketti, jossa me hoidamme vaativan talonrakentamisprojektin ja sinulla jää aikaa myös muulle elämälle. Jos sinulla on tiukempi budjetti ja haluat säästää rahaa omalla työpanoksellasi, valintasi on Sisusta itse -talopaketti, jolloin rakennamme talon valmiiksi sisätilan levypinnalle asti ja sinun vastuulle jää kodin sisustus ja kalustus. Voit myös valita näiden kahden talopaketin väliltä, jossa rakennamme talon muuttovalmiiksi niiltä osin kuin sovitaan ja sinä voit tehdä osan töistä itse – esimerkiksi Kujalan perhe halusi säästää ja tehdä osan töistä itse.

”Meille yksi ratkaiseva asia oli päästä tekemään mahdollisimman paljon työstä itse ja Dekotalolla oltiin hyvin joustavia sen suhteen mitä teemme ja mitkä työstä jää talofirmalle – saimme meille sopivan kokonaisuuden.” Kujalat valitsivat Dekotalon talotoimittajaksi muunneltavuuden ja joustavan toimitussisällön vuoksi, lue perheen talotarina.

Pohditko minkälainen koti sopisi sinun perheelle? Pelaa Dekotalon Kotikonetta ja löydä teidän tarpeisiin sopiva talo. Saat ehdotukset teille sopivista talomalleista sekä niiden alkaen hinnat.

Dekotalon joustavat talopaketit

Turvallinen ja laadukas talopaketti

Rakentaminen Turvallinen ja laadukas talopaketti

Turvallinen ja laadukas talopaketti

Dekotalon kokonaislaatu rakentuu pienistä osista ja siksi olemme valinneet tunnetut ja luotettavat yhteistyökumppanimme huolellisesti. Yhdessä heidän kanssaan olemme varmistaneet, että uusi kotinne rakentuu parhaista mahdollisista materiaaleista ja toimimme myös jatkuvassa yhteistyössä kumppaniemme kanssa tuotekehityksen ja tuoteuutuuksien parissa.

Dekotalon rakenteet ovat turvallisia ja testattuja. Talopaketit valmistetaan elementteinä kuivissa sisätiloissa, säältä suojassa. Elementit pystytetään 1-2 päivässä (talomallista riippuen) ja talo nopeasti säältä suojaan. TuplaWarma elementtirakenne mahdollistaa katkeamattoman kuivaketjun, tarkemman laadunvalvonnan sekä saumattoman ja rikkoutumattoman höyrynsulun, mutta ei rajoita pohjaratkaisun muunneltavuutta, ikkunoiden kokoa tai niiden sijoittelua.

Laadukkaasti rakennettu Dekotalo on saumaton ja tiivis – kallista energiaa ei karkaa rakenteiden läpi ja saat selvää säästöä energiakuluissa. Laadukas ja turvallinen rakenne takaa Dekotalolle myös hyvän jälleenmyyntiarvon

Deko-sertifikaatti takaa laadun!

 Talon valmistumisesta vastaa pitkän työkokemuksen omaavat talonrakennuksen ammattilaiset. Olemme valinneet huolella laadukkaat ja terveelliset materiaalit ja kiinnitämme paljon huomiota terveellisen sisäilman ratkaisuihin. Laadunvarmistamiseksi, olemme kehittäneet ainutlaatuisen Deko-sertifikaatin, joka mittaa ja valvoo Dekotalon korkeaa laatua aina suunnittelusta toteutukseen asti. Jokaisessa kohteessa suoritetaan ja dokumentoidaan seuraavat toimenpiteet.

 

  • Rakenteiden lämpökuvaus*: varmistetaan mahdolliset energiavuodot
  • Tiiveysmittaus*: varmistetaan rakenteiden tiiveys
  • Alapohjan kosteusmittaus* (ei Sisusta Itse toimituksessa): varmistetaan lattiarakenteiden kuivuus  ennen pinnoitustöiden aloitusta
  • Rakennetarkastus: varmistumme rakenteellisista yksityiskohdista
  • Vedenjakelun painetesti (ei Sisusta Itse toimituksessa): painekoe käyttövesijärjestelmään
  • Ilmanvaihdon mittaus (ei Sisusta Itse toimituksessa): ilmanvaihdon huonekohtaiset ilmamäärien mittaukset
  • Vastaanottotarkastus
  • Rakennevastuu 10 vuotta

*Tiiveysmittauksen, rakenteiden  lämpökuvauksen sekä alapohjan kosteusmittauksen suorittaa ulkopuolinen toimija.

Deko-sertifikaatti takaa laadun!

Dekotalo laatu sertifikaatti